Belföld

A CV-Online levele ügyfeleihez

Kedves Álláskereső!

Ezúton szeretnénk Önt informálni arról a változásról, hogy 2002. július elsejétől a CV-Online álláshirdetései nem elérhetők a Jobmonitor-on keresztül.

Azért hoztuk ezt a döntést, mert számos munkaadó partnerünktől kapott visszajelzés arról tanúskodik, hogy ügyfeleink nem szeretnék, hogy a cvonline.hu oldalára feladott hirdetéseik más online állásközvetítő oldalakon is megjelenjenek. Ez ugyanis problémát okoz nekik abban, hogy a hirdetésekre beérkező válaszokat a beküldés forrása szerint azonosítsák, illetve sok esetben igen nagy számú irreleváns pályázat érkezik hozzájuk a Jobmonitoron keresztül. Emiatt több esetben is azt tapasztaltuk, hogy a munkaadók a Jobmonitorra hivatkozó pályázatokkal és önéletrajzokkal nem foglalkoznak, ami mind az álláskeresők, mind a CV-Online számára hátrányos.

Ezért annak érdekében, hogy szolgáltatásunkat mind a munkaadók, mind az álláskeresők részére a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsuk, és biztosítsuk, valamint hogy a CV-Online ügyfelei az Ön jelentkezését, önéletrajzát minden alkalommal figyelembe vegyék, úgy döntöttünk, hogy megszakítjuk a kapcsolatot a Jobmonitorral.

Sajnálatos módon, a munkaadók részére is ingyenes állásközvetítők, valamint a más cégek hirdetéseit felhasználó oldalak kárt okoznak mind az internetes állásközvetítésnek, mind az álláskeresők és a munkaadók érdekeinek. Ezért kérjük, hogy a legközelebbi alkalommal, amikor a legfrissebb álláshirdetések után érdeklődik, vagy Magyarország legnézettebb internetes önéletrajz-adatbázisába kíván bejelentkezni, látogasson közvetlenül a http://www.cvonline.hu/ oldalára.

Szeretettel várjuk tehát a http://www.cvonline.hu/ oldalain Önt, aki álláskeresőként lehetővé teszi az internetes állásközvetítés működését ésfolyamatos fejlesztését!

Karrierépítéséhez sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:

Batta Krisztina
üzletágvezető
CV-Online Magyarország
http://www.cvonline.hu/

P.S. Kérjük, adja tovább ezt az információt barátainak,
ismerőseinek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik