Szórakozás

Új munkája van Bálint Antóniának

Toncsi újabban telefonokat vesz fel, vevőkkel és eladókkal tárgyal napi nyolc órában ingatlanosként.

A politikusként is próbálkozó Bálint Antónia már munkába állt egy országos ingatlanközvetítő hálózatnál, hamarosan pedig egy második kerületi irodában saját íróasztalt is kap.

“Mint műsorvezető, az elmúlt pár évben nem volt lehetőségem dolgozni. Persze sokat szerepeltem, láthattak showműsorokban, táncoltam a Szombat esti lázban, forgatott velem az Édes élet, vetélkedtem a Mr és Mrs-ben, és könyvet is írtam, de a kapacitásom nem volt teljesen kihasználva. Ezért úgy döntöttem, hogy egy olyan polgári foglalkozást keresek, amely mellett a médiában is szerepelhetek” – mondta a Hír24-nek Bálint Toncsi.

Az újdonsült ingatlanost egy barátnője vezette bele a szakma rejtelmeibe, és nyáron egy tanfolyamot is sikeresen elvégzett az új munkaköréhez.

“Már találkoztam néhány vevővel is. Elsőre furán néznek rám, nem tudják, hogy miért Bálint Antónia vezeti őket körbe leendő lakásukon, de aztán tetszik nekik a helyzet. Hamarosan egy most nyitó második kerületi irodában saját íróasztalt is kapok, már nagyon várom. Régen volt, hogy rendszeresen napi nyolc órát dolgoztam, de szükségem van erre a fajta rendszerre az életben. Várom már, hogy felvehessem a telefonokat, meg vevőkkel és eladókkal tárgyalhassak” – tette hozzá Antónia.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik