Poszt ITT

Gerlóczy: Kérdéseim Bálint Antóniához

Elképzelhetőnek tartja-e, hogy ugyanitt, a Dagály Strandon pár éven belül minden hatvan év alatti angyalföldi nőnek ugyanolyan szép keble legyen, mint az Öné?

– Mit kíván tenni a több mint két évtizede méltatlanul felszámolt Csöpi Borozó vendégeinek kárpótlása érdekében?

– Hogyan képzeli el a Vasas jövőjét a másodosztályban, illetve hogyan kívánja tájékoztatni az angyalföldi lakosokat a meccsek végeredményéről a mérkőzések megkezdése előtt, hogy ők is profitálhassanak a bundákból?

– Hogyan szeretné elejét venni, hogy a Dagály szaunájában az aranyláncos büdös komcsik büntetlenül szidhassák a miniszterelnök édesanyját, ellehetetlenítve ezzel a nemzeti együttműködés sikeréért dolgozó nemzeti érzelmű szavazók pihenését?

– Elképzelhetőnek tartja-e, hogy ugyanitt, a Dagály Strandon pár éven belül minden hatvan év alatti angyalföldi nőnek ugyanolyan szép keble legyen, mint az Öné? Ha igen, nagyjából mikor már?

– Az újlipótvárosiak gyakran hangoztatják, hogy lakókörnyezetük olyan, mint egy falu. Lát-e esélyt arra, hogy sikerül felszámolni ezt a modorosságtól csöpögős szentimentális ízléstelenséget, illetve hogyan kívánja visszaszorítani a városrészbe emigráló, belterjességre vágyó értelmiségiek elkeseredett áradatát?

Köszönettel: Gerlóczy Márton

Fotó:MTI/ Kovács Tamás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik