Sport

Ivkovics: mindenki maradjon a földön

A Sopron és a Falco legyőzésével alaposan bekezdett a kecskeméti kosárlabdacsapat az NB 1 A-csoportjában.

Sztojan Ivkovics vezetőedző azonban amondó, messze még a vége, így reálisan kell előretekinteni a következő fordulókra. A T.O.M. Controll Kecskeméti KSE szakmai vezetője a csapat honlapjának nyilatkozott.

“Nagyon kiegyensúlyozott a mezőny eddig. Én személy szerint annak örülök, hogy mind a két meccsen más-más volt a húzóember. Szombathelyen még Lakatos kiesését sem éreztük meg, mivel Csabay Ádám megbízható teljesítményt hozott. Örülök neki, hogy Bencze Zoli ismét hozza jó formáját, és a fiatalok is be tudtak kapcsolódni. Azt gondolom, ez egy összekovácsolódott társaság, ahol mindenki tudja húzni a szekeret. De nemcsak a játékosokra vonatkozik ez, hanem a szurkolókra is” – értékelt Ivkovics.

A szakvezető kitért arra is, miért olyan nyugodt mostanában a kispad előtt: “Egy új rendszert dolgozunk ki, ami azt jelenti, hogy mivel a szabályok is lehetővé teszik, a csapatkapitány, Wittmann Krisztián kommunikál a játékvezetőkkel” – mondta Sztojan Ivkovics, aki hozzátette, jobb lesz a földön maradni, és akkor sem kell kétségbe esni, ha becsúszik néhány vereség.

A Kecskemét szerdán a bajnoki cím egyik legfőbb esélyese, a Szolnok otthonába látogat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik