Szórakozás

A rendőrség által lefoglalt autók nem is Lajcsi nevén vannak

galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )
galambos-lajos(210x140)(1).jpg (lagzi lajcsi, )

Már több mint három hete ül előzetes letartóztatásban, a székesfehérvári börtönben Lagzi Lajcsi, akiről barátai még mindig nem hiszik, hogy bármi köze lenne a lopási és vesztegetési ügyhöz. Mindenki azt hangoztatja, hogy a zenész nem volt rászorulva ilyesmire, hiszen fényűző életet élt. Egy a nevét nem vállaló barát szerint, Lajcsi egyetlen autója árából ki tudná fizetni az állítólagosan okozott kárt.

“Többször jártam Lajcsinál, nem csak a házának a berendezése volt igényes, a garázsa drága, márkás autókkal volt tele. Ha okozott is kárt, amit nem hiszek, mert nem szorult rá ilyesmire, egyetlen autója árából kifizetheti.”

A zenész és felesége letartóztatásával egyidőben a rendőrség le is foglalt négy luxusterepjárót, valamint egy kisteherautót, de most kiderült, hogy ezek nem Lajcsi tulajdonát képezik hivatalosan. “Ügyfelem őrizetbe vételekor valóban öt gépjárművet foglaltak le fedezetként. Csakhogy ezekből a négy terepjáró bérautó, egy pedig céges jármű volt. Egyéb ingóságot a hatóság nem vett foglalás alá” – közölte a Blikkel Berényi András, Lajcsi ügyvédje.

Galambos szerint, közszereplőként sokkal keményebben kell küzdenie ártatlansága bizonyításáért, de nem adja fel, hogy kikerüljön a méltatlan helyzetből –üzente a börtönből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik