Szórakozás

Lagzi Lajcsi: “Az ártatlanságom bizonyításán dolgozom”

24.hu
24.hu

2015. 10. 12. 19:16

Korábban a témában:

A lopással és vesztegetéssel vádolt, jelenleg a székesfehérvári börtönben előzetes letartóztatásban lévő mulatós zenész a Tények szerkesztőségébe juttatta el kézzel írott levelét, melyben többek közt azt is leírja, hogy méltatlannak találja a kialakult helyzetet. Lagzi Lajcsi továbbá úgy érzi, neki közszereplőként sokkal keményebben kell dolgoznia azért, hogy ártatlanságát bebizonyíthassa.

Tisztelt Kedves Nézők, itt Galambos Lajos, vagy ahogy mindenki ismer, Lajcsi.

Jelen levelemet Székesfehérvárról írom, ahol a legszigorúbb kényszerintézkedés hatálya alatt állok, ahogy a sajtóból ez már ismertté vált, de azért szeretném Önöket pár sorban informálni.

Méltatlan a kialakult helyzet, az, hogy több mint három évtizedes kimagasló szórakoztató zenei ismertségemet és sikereimet így látom címlapokon, jelentősen eltorzítva egy jelenleg fel nem derített cselekményben esetlegesen betöltött szerepem.

Én ugyanaz a Galambos Lajcsi vagyok, aki mindig is Önöket kívánta szórakoztatni, és kívánom a jövőben is.
Bűnös az, akit a bíróság jogerősen elítélt!

Jelenleg az ártatlanságom bizonyításán dolgozom, és mint kiemelt közszereplő, úgy érzem: nekem talán pont emiatt sokkal többet kell bizonyítanom, bízom azokban, akik ebben partnereim, és Önökben, akiknek mindent, a sikert és sok sok mást köszönhetek.

Galambos Lajos

– olvasható a börtönből küldött levélben.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.