Szórakozás

Éden Hotel: Ájulás és beköltözés

Eden-Milan(960x640).jpg (éden hotel, éden milán)
Eden-Milan(960x640).jpg (éden hotel, éden milán)

A taktikai reality legújabb epizódjának a balesetet szenvedett Apolka, és az új lakó, Milán voltak a főszereplői.

A Costa Rica-i luxushotel hatodik napja egy nem várt eseménnyel indult. Apolka ugyanis megszédült, és leesett a lépcsőn, ami miatt orvoshoz is kellett vinni. Párja, Peti végig vele tartott, ami nagy hatással volt a szerencsére hamar felépülő lányra.

A páros visszatérte után feladatot kaptak a játékosok. Egy fiú és egy lány fotója közül kellett választaniuk, így döntve el, ki legyen a következő beköltöző. A hotel vendégei végül fiú mellett döntöttek, így a 24 éves személyi edző, Milán érkezett hozzájuk, aki az ismertség miatt, és egy fitneszterem nyitásának reményében jelentkezett a játékba.

Az újonnan érkező aztán kisebb vihart kavart Adrienn és Patrik kapcsolatában, de a korcsolyázó lány állítja, hogy ő csak a párját látja, és nála senki másnak nem lenne esélye. Nóri tovább folytatja a taktikázást, és minél hamarabb szeretné becserkészni az új fiút, leginkább azért, hogy második párjától, Lokitól szabadulhasson. Ebben egyébként a játékosok nagy része is partner lenne, a szakállas fiútól ugyanis sokan szívesen megválnának.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik