Szórakozás

Ismerős arc szerepel a TV2 kiszivárgott szexvideójában

Az Éden Hotel fürdőszobájában készült szexvideóban az Aranypart egykori játékosa, Ádám látható.

Mint megírtuk, nagy botrány kerekedett a TV2 háza táján abból, hogy engedély nélkül kikerült az internetre egy szexvideó az Éden Hotel 3-ból. A felvételen látható fiatalok a zuhanyzóban állva estek egymásnak, és egy cseppet sem zavartatták magukat a kamerák miatt. A két szereplőről tegnap még nem lehetett többet tudni, hiszen a közel három hónapig forgatott realityhez csak később csatlakoztak, és még nem is kerültek adásba.

Közben a tetoválásáról beazonosították a páros férfi tagját, és kiderült, hogy sokaknak ismerős lehet. Korábban ugyanis egy másik játékban már láthattuk. Az Aranypart című realityből ismert Mandula Ádám az a kigyúrt tetkós srác, aki korábban a Golden Coast nevű nem éppen sikerformáció egyik tagja is volt. Ádámról korábban azért is írtak, mert helybenhagyott egy fiatalembert, akivel egy lány miatt veszett össze. Tavalyelőtt ítélet is született az ügyben: két év próbára bocsátották.

A TV2 sajtóosztálya a Blikknek nem tagadta, hogy Ádám szerepel a szexjelenetben. Koltay Tamás elárula, a srác valóban ismerős lehet egy korábbi műsorból, ám az Éden Hotelben csak hetek múlva láthatják a nézők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik