Szórakozás

Éden Timi: Sokkolt, hogy kiestem

Eden-Timi(960x640).jpg (éden timi, éden hotel, )
Eden-Timi(960x640).jpg (éden timi, éden hotel, )

A TV2 realityjében valóban minden megtörténhet; a játékosok máris a saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy senki sincs biztonságban.

Egy lánynak már mennie kellett az Éden Hotelből; Timi csak négy napig élvezhette a paradicsomi környezetet és a többi játékos társaságát. Érthető módon teljesen magába is roskadt, amikor elküldték pakolni a bőröndjébe. Az Aktív kamerái előtt mégis arról mesélt, élete legnagyobb élménye volt a kint töltött idő.

“Amikor megkaptam a fekete rózsát, és kiderült, hogy ez azt jelenti, hogy kiesek a játékból, akkor az nagyon lesokkolt, mert én arra számítottam, hogy megyek a szingliszobába. Szerintem ez látszódott is az arcomon. Igazából akkor fogtam fel teljes mértékben ezt az egészet, mikor a szobába feljött a Naomi, és elkezdett sírni; akkor én is elkezdtem sírni. Nagyon kivoltam. (…) Életem legnagyobb élményének mondható, hogy kint voltam Costa Ricán, és ott voltam az Éden Hotelben, mert ez egy nagyon nagy lehetőség és egy gyönyörű helyen voltam, ahová lehet, hogy el sem jutottam volna” – mondta el Timi, aki a játék előtt még repülőgépen sem ült, így mindenképp nagy élmény volt számára az utazás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik