Szórakozás

Gyorshajtás miatt bukott le a körözött férfi

207 km/h-val haladt az M6-oson az a férfi, akiről megállítása után derült ki,hogy vele szemben elfogatóparancs van érvényben.

Az M6-os Autópálya Iváncsai Alosztályának munkatársai a hétvégén megállításos sebességellenőrzést hajtottak végre az M6-os autópálya besnyői szakaszán a 39+900 km szelvényben. Itt mérte be a traffipax azt a svájci rendszámos Mercedes típusú gépkocsit, ami a megengedett 130 km/h helyett 207 km/h-val közlekedett.

A magyar sofőrnek a gyorshajtás miatt a rendőrök 90 000 Ft-os csekket adtak át. A rendőri intézkedés során a férfi adatait leellenőrizték a körözési rendszerben, melynek során kiderült, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság BV Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene még tavaly augusztusban. A férfi ugyanis lopás vétsége miatt a rá kiszabott 312 000 Ft pénzbüntetést nem fizette be, így azt 120 nap fogházbüntetésre váltotta át a Győri Törvényszék. De jogerős büntetésének letöltésére nem vonult be, kiadták körözését.

A férfit így a rendőrök elfogták, majd előállították a Pálhalmai BV Intézetbe, ahol orvosi vizsgálatát követően megkezdte fogházbüntetésének letöltését- mondta el a Fehérvár24-nek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik