Szórakozás

Öngyilkos akart lenni egy diák

árpád (árpád szakképző, )
árpád (árpád szakképző, )

Információink szerint a tizenegyedikes diák azért akart a halálba menekülni, mert iskolatársai cukkolták, szekálták.

Öngyilkosságot akart elkövetni egy 17 éves fiú, a székesfehérvári Seregélyesi úton levő Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban. Reggel fél 8-kor felment az iskola legfelső, harmadik emeletére, majd a galériáról a mélybe vetette magát.

A tanulót életveszélyes sérülésekkel szállították a Szent György Kórház intenzív osztályára. Állapota válságos – tudtuk meg Dr. Sárkány Ágnes osztályvezető főorvostól. A Fehérvár24 úgy tudja, a fiatalembernél agyi ödéma alakult ki, több csontja eltörött és leszakadt a lépe.

Az iskola vezetése rendkívüli tanítási szünetet rendelt el, csak a fiú osztálytársai maradtak az intézményben, velük a nap folyamán három pszichológus beszélgetett.

Németh-Kész Mónika a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Fehérvár24 érdeklődésére elmondta, hogy mivel közigazgatási hatósági eljárás indult az ügyben, ezért nem adhat hivatalos tájékoztatást.

Bántalmazás, erőszak, szekálás

Az iskolai bántalmazás, agresszió jeleit fel kell ismerni, és tenni kell ellene, hogy minél kevesebb ilyen és ehhez hasonló eset történhessen – itt mindkettőről olvashat igen bőven.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik