Sport

Mindig jó helyen volt

A SAPA Fehérvár AV 19 vasárnap este győzelemmel nyitott az EBEL középszakaszában, az Olimpija Ljubljana elleni mérkőzés egyik legjobbja Sikorcin Ladislav értékeli a találkozót.

Kapcsolódó cikkek

A center egy góllal, és egy gólpasszal járult hozzá a fehérváriak 4-2-es győzelméhez, ez egyáltalán nem véletlen, mert szélsőjével, Mihály Árpáddal rendkívül összehangolt párost alkotnak. Az első Volán találatnál Sikorcin adott álompasszt Mihálynak, majd 18 perc múlva visszaadta a kölcsönt az erdélyi fiú, és Sikorcin a kapuvas érintésével vágta be a pakkot az egyébként kitűnően védő Matija Pintaric ketrecébe. 
–    Örülök annak, hogy így alakult. Mihály Árpáddal, mióta visszakerült a sorunkba majdnem minden meccsen szerzünk pontot, pontokat. Nagyon fontos volt ez a mérkőzés, mert a legjobb pozícióból szeretnénk kezdeni a play-offot. Remélem, hogy egy kicsit feljebb tudjuk tornázni magunkat a tabellán, kétségtelen, hogy jól ment ma a játék, de ez elsősorban a társakat dicséri. Ugyanúgy ki lehet emelni Sille Tamást is, aki ragyogóan indított az első gólnál, nekem csak arra kellett figyelnem, hogy pontosan továbbítsam a korongot Mihály Árpi elé. A gólomnál, pedig a sarokba korcsolyázott Mihály, én addig kerestem a kínálkozó lehetőséget, jól jött a botomra a korong, onnantól már nem volt nehéz dolgom.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik