Élet-Stílus

Szurkolóik verték a Torino játékosait

A vacsorázó csapatra támadtak a huligánok, négy játékos azonnal bejentette, hogy elhagyja a Serie B-ben szereplő klubot.

Múlt héten, csütörtökön este mintegy huszonöt, maszkot viselő futballhuligán támadta meg a Torino játékosait. A jelentések szerint az Il Cavaliere étteremben a csapat David Di Michele születésnapját ünnepelte, amikor megtörtént a támadás.

A szurkolók előbb az utcán lévő három futballistát (Colombo, Bianchi), majd az étteremben helyet foglaló társaikat (Diana, Pisano, Pratali, Loviso, Rubin, Zanetti, Ogbonna, Di Michele) támadták meg. Az akciót a játékosok feleségei, barátnői, illetve négy döbbent kisgyermek is végignézte.

A huligánok pofonokat osztottak, megrongáltak néhány autót, majd akkor távoztak a helyszínről, amikor észrevették, hogy az étteremben biztonsági kamerák dolgoznak.

Az Olasz Futballisták Szövetsége elítélte az akciót, amely nem az első az utóbbi időben. A közelmúltban a torinói focistákhoz hasonlóan jártak a Gela, a Brescia és a Palermo játékosai is.

A Torino jelenleg a Serie B 11. helyén áll, és az eset után a csapat négy játékosa kérte, hogy a klub azonnal tegye őket átadólistára. David Di Michele, Aimo Diana, Riccardo Colombo és Marco Pisano már el sem utazott a Torino szombati bajnokijára, amelyet a gárda 2-0-ra elveszített a Cittadella ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik