Élet-Stílus

Cannavaro aláírt a Juventushoz

Fabio Cannavaro elhagyja a Realt, s egykori csapatában, a Juventusban folytatja pályafutását. Vélhetően Hernan Crespo is klubot vált, Ronaldinho viszont az AC Milannal szeretne bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyerni jövőre. Rövid hírek.

Cannavaro visszatér az Öreg Hölgyhöz

Fabio Cannavaro július elsejével visszatér a Juventushoz.
A 35 esztendős, 2006-os aranylabdás középhátvéd egyéves szerződést írt alá, s azonnal Torinóba utazik, amint lejár a jelenleg érvényben lévő szerződése a Real Madridnál.

Cannavaro 2004 nyarán az Internazionalétól igazolt át a „zebrákhoz”, majd az itáliai futball bundabotrányának kirobbanása után, 2006-ban szerződött Madridba – a Reallal kétszer volt spanyol bajnok.

Fabio Cannavaro búcsút int Madridnak (MTI/EPA)

Fabio Cannavaro búcsút int Madridnak (MTI/EPA)

Új edző a Bielefeldnél

Jörg Berger lett a Bundesligában a kiesés elől menekülő Bielefeld edzője. A 64 éves szakvezető a vasárnap menesztett Michael Frontzecket váltotta, akinek szerződését a Dortmundtól elszenvedett, 6-0-ás vereségután bontották fel. A Bielefeld egy fordulóval a zárás előtt a tizenhatodik helyen áll a tabellán.

Messi hazatér

Lionel Messi, a spanyol bajnok és kupagyőztes Barcelona klasszisa elárulta, hazája bajnokságában szeretné befejezni a pályafutását. „Ez gyerekkori álmom. Kisfiúként tapasztaltam, milyen őrület veszi körül az argentin futballt, és ennek én is részese akarok lenni valamikor” – nyilatkozta a támadó.

James szezonjának vége

A héten vállműtéten esik át David James, az angol válogatott és a Portsmouth kapusa, aki így kihagyni kényszerül a nemzeti együttes soron következő két világbajnoki selejtezőjét.

Csak szurkolhat (MTI/EPA)

Csak szurkolhat (MTI/EPA)

A válogatott második számú kapusa, a Manchester Unitedben tartalékként szereplő Ben Foster szintén műtét miatt nem vethető be, így Fabio Capello szövetségi kapitány a Robert Greennek vagy Paul Robinsonnak küldhet meghívót a Kazahsztán (júnis 6.), illetve az Andorra (június 10.) elleni mérkőzésekre.

Ronaldinho bajnoki címet és BL-diadalt ígér

Nem akar távozni az AC Milantól Ronaldinho, az együttes aranylabdás brazil labdarúgója, mi több, a következő idényre komoly célokat tűzött ki maga elé: „Szerettem volna olasz bajnok lenni már most, de sajnos nem tudtuk elérni e célunkat. Megígérem, jövőre miénk lesz a scudetto és a BL-trófea is.”

12 millió jár az UEFA-kupa-döntős Sahtarnak

A Nemzetközi sportdöntőbíróság (CAS) döntése értelmében a Real Zaragozának 12 millió eurót kell fizetnie kompenzáció gyanánt Sahtar Donyecknek, Matuzalem átigazolása kapcsán.
A 28 éves középpályás 2007 nyarán önhatalmúlag elhagyta az ukránok edzőtáborát, majd bejelentette, hogy a Zaragozához igazol, noha érvényes szerződése volt a donyeckiekkel.

Firenzében várják Crespót

A Fiorentina érdeklődik a bajnok Inter argentin támadója, Hernán Crespo iránt. „Szeretnénk megismerni a konkrét ajánlatot, amit megvitatunk majd, s utána nyugodtan döntünk” – mondta Fernando Hidalgo, a Milánóban mellőzött csatár menedzsere.

A Barcelona lesz a „hazai” csapat

A Barcelona labdarúgócsapata viselheti hazai mezt az angol Manchester United elleni, jövő szerdai BL-döntőben. A római fináléban a „vörös ördögök” fehér szerelésben lépnek majd pályára, mivel első számú idegenbeli mezük kék, így könnyen összekeverhető a katalánok gránátvörös-kék dresszével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik