Élet-Stílus

Éger és Kerekes visszatérhet Debrecenbe

Két korábbi játékosa, Éger László és Kerekes Zsombor is visszatérhet a DVSC–TEVA immár háromszoros bajnok labdarúgócsapatához.

Éger tavaly augusztusában került kölcsönbe a spanyol másodosztályú Polideportivo Ejidóhoz. A játékos eleinte rendszeresen lehetőséget kapott, majd sérülések miatt nem állhatott csapata rendelkezésére. A védő fizetési elmaradások miatt feljelentette a klubot a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA), majd közös megegyezéssel szerződést bontott.

„Érdekes a szituáció, hiszen június 30-ig még a Polideportivo Ejido játékosa vagyok, majd ezt követően december 31-ig a Lokival van szerződésem. Jelenleg még nem tudom, mit hoz a jövő, de nem kapkodok el semmit, van időm gondolkozni” – nyilatkozta Éger a debreceniek honlapján, és ehhez még hozzátette, hamarosan leül beszélgetni Szima Gáborral, a bajnokcsapat többségi tulajdonosával.

Éger mellett szintén hazatér Kerekes Zsombor, aki két évvel ezelőtt szerződött a DVSC-től a holland élvonalban szereplő Willem II együtteséhez. A 33 éves támadóval nem hosszabbítják meg május 31-én

lejáró szerződését, így ingyen igazolható lesz. Elmondása szerint szeretné megkeresni a hajdúsági klub vezetőit, akik – csakúgy, mint Éger esetében – egyeztetnek majd a labdarúgóval. Kerekes ebben a szezonban nem kapott túl sok lehetőséget a Willemnél: hét meccs, egy gól szerepel a statisztikájában.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik