Élet-Stílus

A Hertha hosszabbított Dárdaival

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC csütörtökön 2009-ig meghosszabbította Dárdai Pál a szerződését.

Dárdai Pál újabb két évre írt alá a fővárosi klubnál, de az opciós megállapodás egy évvel, 2010-ig is meghosszabbítható. „Ha a 2008/2009-es szezonban 25 bajnokin pályára lépek és ezeken legalább egy félidőt játszom, akkor automatikusan újabb egy évvel tovább lesz érvényes a szerződésem” – így Dárdai.

„Nagyon jól érzem magam Berlinben, a családom is szeretett volna maradni, ezért nem gondolkoztunk sokat a klub ajánlatán. Valójában már három hete megállapodtunk egymással, csak közbejött az edzőváltás, ezért ma tudtuk aláírni a megállapodást. Nagyon örültem neki, hogy 31 évesen is hosszú távon számítanak rám, ilyen lehetőségnek úgy gondolom, minden magyar futballista nagyon örülne. Úgy érzem, elsősorban a mentalitásomnak köszönhetem, hogy ilyen hosszú időt eltölthettem a Herthánál.”

Kapcsolódó linkek:

nemetfoci.lap.hu
sport.lap.hu



A válogatott középpályás 1997 óta a berliniek játékosa, 219 Bundesliga-találkozón 16 gólt szerzett.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik