Élet-Stílus

A Pécsi Sörfőzde támogatja a Ferencvárost

Új szponzorral bővült a Ferencváros listája. A budapesti egyesületet a jövőben a Pécsi Sörfőzde támogatja, a csapat mezére a cég Radler márkájú üdítőjének logója kerül fel.

Kapcsolódó linkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A szerdai sajtótájékoztatón több zöld-fehér sportoló is képviseltette magát, de jelen voltak a Ferencváros legendás játékosai is. Takács Tibor elnöki tanácsadó örömének adott hangot, s előrevetítette, hogy hosszú távú együttműködés is kerekedhet a megállapodásból, amely egyelőre egy+egy évre szól.

Az FTC zRt. igazgatóságának tagja kifejtette, hogy a labdarúgók mellett a Pécsi Sörfőzde mostantól a kézilabdázókat, a vízilabdázókat, a birkózókat és a férfi torna-szakosztályt is támogatja.

Korábban felmerült ugyan, hogy a sörgyárral kötött szerződés ellentétes lehet a bajnokságot szponzorizáló sörgyártó érdekeivel – ám Berki Krisztián, az FTC zRt. igazgatóságának elnöke elmondta, hogy a budapestiek az MHLL engedélyével kötötték meg a megállapodást.

A Pécsi Sörfőzde részéről Csengő András vezérigazgató az ftc.hu-nak elárulta, hogy sohasem volt kérdéses, melyik csapatnak szurkol:
„A szüleim 1956-ban emigráltak, én már Hollandiában születtem. De annak idején nem volt kérdéses, hogy melyik magyar csapatnak szurkoljak, édesapám hatására lettem Fradi-drukker. A Fradi mindig is a magyarság csapata volt, és kiemelném azt is, hogy a Pécsi Sörfőzde mára az egyetlen magyar tulajdonú sörgyár maradt. Minden klub életében vannak nehéz időszakok, a Ferencvárosnál a mostani egy ilyen, de mindig van felemelkedés a bajból. Ezért is tartottuk fontosnak, hogy most álljunk a Fradi mellé. Meggyőződésem, hogy a csapat a tavalyi évvel ellentétben idén a bajnokságnak nem az első, hanem a második felében fog remekül teljesíteni, és feljut az élvonalba.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik