Élet-Stílus

Bundesliga: Huszti újra betalált

A német Bundesliga fő esélyese, a listavezető a Bayern München zsinórban másodszor játszott gól nélküli döntetlent. Huszti Szabolcs alakulata, a Hannover viszont győzött , ráadásul a magyar középpályás újfent eredményes volt.

Kapcsolódó linkek

nemetfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A bajorok az előző körben Dortmundban, szombaton pedig hazai pályán az Eintracht Frankfurt ellen játszottak 0-0-s döntetlent.

A Bayern München végig hatalmas fölényben futballozott, valósággal egykapuzott, de a helyzetek kivétel nélkül kimaradtak. A frankfurtiak alig jöttek ki saját térfelükről, lelkesen védekeztek, s végül kihúzták kapott gól nélkül – ami kisebbfajta csoda, de igaz.

A Hamburg hazai pályán 2-1-re verte a Dárdai Pál nélkül felálló Herthát, ezzel két ponttal megközelítette a listavezető Bayernt. A harmadik helyen a Werder Bremen áll, a negyedik pozíciót pedig a Hannover foglalja el. Előbbi 1-0-ra verte Hansa Rostockot, utóbbi pedig a Dortmundot fektette két vállra, hazai pályán 2-1-re győzött.


Bundesliga: Huszti újra betalált 1

Huszti Szabolcs negyedik gólját szerezte (AP)



A hannoveriek vezetőgólját Huszti Szabolcs szerezte, midőn higgadtan a jobb alsó sarokba lőtte a csapata számára befújt tizenegyest. A magyar válogatottban való játéktól az év végéig eltiltott középpályás a negyedik gólját szerezte a bajnokságban, s harmadszor volt eredményes büntetőből. Egyébként szombaton 64. percet töltött a pályán. A nap legnagyobb arányú győzelmét a kétmeccses nyeretlenségi sorozatát megtörő Bayer Leverkusen aratta, a „gyógyszergyáriak” Barbarez és Gekasz duplájának köszönhetően egy négyessel küldték haza az Arminia Bielefeldet.

Bundesliga, 12. forduló:
Werder Bremen-Hansa Rostock 1-0 (1-0)
Gól:
Hugo Almeida (39.)

Bayern München-Eintracht Frankfurt 0-0

Bayer Leverkusen-Arminia Bielefeld 4-0 (3-0)
Gól:
Barbarez (9., 80.), Gekasz (29., 33.)

1. FC Nürnberg-VfB Stuttgart 0-1 (0-1)
Gól:
Gomez (25.)

Hamburger SV-Hertha BSC 2-1 (1-0)
Gól:
Guerrero (4.), Reinhardt (80.), illetve Ebert (59.)

Hannover 96-Borussia Dortmund 2-1 (0-0)
Gól:
Huszti (54., 11-esből), Schulz (73.), illetve Kringe (79.)

Pénteken játszották:
Energie Cottbus-Schalke 04 1-0 (0-0)
Gól:
Bassila (46.)

Vasárnapi program:
VfL Bochum-VfL Wolfsburg, 17:00
Karlsruhe-MSV Duisburg, 17:00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik