Élet-Stílus

McRae balesetben elhunyt?!

Lezuhant egy helikopter szombaton Colin McRae skóciai háza közelében, a rendőrség feltételezi, hogy a volt rali-világbajnok is a fedélzeten tartózkodott, és az életét veszítette a balesetben.

Kapcsolódó linkek


rally.lap.hu
sport.lap.hu

Colin McRaeA rendőrség vasárnap hajnalban tett tájékoztatása szerint feltehetően a skót Colin McRae is a lezuhant helikopter fedélzetén volt, ugyanakkor „az azonosítás elvégzéséig képtelenség megerősíteni a fedélzeten tartózkodók személyazonosságát.” Az egykori rali-világbajnok tulajdonában lévő helikopter szombaton zuhant le a skóciai Lanarkshire-ben, közel McRae otthonához. A balesetet senki sem élte túl, mi több: annyira össze volt roncsolódva a gép, hogy először az sem az volt világos, hányan vesztették életüket.

Később aztán kiderült, hogy négy ember halálát okozta a helikopter-baleset, és vélhetően a 39 éves McRae – aki maga is helikopterpilóta – is az áldozatok között van; egyébként egyes hírportálok feltételes mód helyett mindezt tényként közlik. Saját honlapja szöveg nélkül, feketében jelenik meg a képernyőn.

A hihetetlenül népszerű McRae a Subaru pilótájaként 1995-ben – első britként! – lett világbajnok a sportágában, majd 1996-ban, 1997-ben és 2001-ben másodikként zárt. Pályafutása során 1987 és 2004 között 25 rali-világbajnoki futamot nyert, 2004-ben és 2005-ben a Párizs-Dakar ralin is részt vett. Nős, két gyermeke van – vagy sajnos lehet, hogy csak volt…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik