Élet-Stílus

Lehmann még egy évig marad Londonban

A német labdarúgó-válogatott portása lapjelentések szerint egy évvel meghosszabbította szerződését az Arsenallal.

Jens Lehmann a Bildnek adott interjúban elmondta, hogy kétéves szerződést szeretett volna aláírni az Ágyúsokkal, de az angol klub még az ő kedvéért sem változtatott eddigi gyakorlatán. A londoniak ugyanis minden 30 év feletti játékosnak csak egyéves szerződést kínálnak.

„Maradok még egy évet. Remek klub az Arsenal, nagyon jól érzem magam, és úgy vélem, fényes jövő áll a fiatal csapat előtt” – nyilatkozta a lapnak a 37 éves Lehmann, akiért nemrég bejelentkezett Dárdai Pál csapata, a Bundesligában szereplő Hertha BSC.

A kapus döntését nagyban befolyásolta, hogy jövőre is szeretne a Bajnokok Ligájában védeni. A berlini klub jelenleg a hetedik helyen áll a német pontvadászatban, és esélye nincsen a legrangosabb európai kupasorozatban való szereplésre. Lehmann a tavalyi, Barcelona elleni BL-döntőben Eto’o buktatásáért már az első félidőben kiállíttatta magát.

Kapcsolódó linkek

arsenal.lap.hu
sport.lap.hu

A német portás a Borussia Dortmund együttesétől érkezett az Ágyúsokhoz, és már háromszor meghosszabbította a kontraktusát. Kezdetben még nem volt egyértelmű, de mostanra ő Arsene Wenger első számú kapusa, Manuel Almuniát és Mart Poomot a kispadra szorítva.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik