Élet-Stílus

Sovány Real-győzelem a Bernabeuban

A királyi gárda nyerte egy góllal a spanyol labdarúgó bajnokság 31. fordulójának rangadóját a Valencia ellen, és ezzel ideiglenesen felkapaszkodott a tabella második helyére.

Nagy lépést tett a címvédés felé a legutóbbi fordulóban a Barcelona, hiszen az összes közvetlen riválisa pontokat hullajtott. A bajnoki címet nem nyerte meg a katalán gárda, és a riválisok sem tették még le a trónfosztásról: szombat este a Real Madrid két pontra megközelítette a Ronaldinhóékat.

David Beckham sérülés után tért vissza a kispadra, a másik oldalon David Villa játéka volt kérdéses, de végül a csatár is pályára lépett. Az első félidőben sokáig nem történt semmi, majd Ruud van Nistelrooy egy látványos mozdulattal hatalmas gólt lőtt a 18. percben. A második játékrész elején rápihentek az előnyre a hazaiak, és ezt az egykori „realos” Fernando Morientes azonnal megbüntette.

A mérkőzést Beckham beállítása döntötte el: az angol középpályás nem sokkal a pályára lépése után, élesen betekert egy szabadrúgást, amit Sergio Ramos

fejjel a hálóba továbbított, és ezzel megszerezte csapatának a megérdemelt győzelmet.

A Sevilla egy triplával vasárnap este visszaveheti a második helyet a tabellán, a Valencia viszont kiszállt a bajnoki címért zajló harcból.

Primera División, 31. forduló:
Real Madrid-Valencia 2-1
Gól:
van Nistelrooy (18.), Sergio Ramos (73.), illetve Morientes (52.)

Real Sociedad-Atlético Madrid 2-0
Gól:
Kovacevic (7.), Savio (85.)
Piros lap: Luccin (69., Atlético Madrid), Eller (81., Atlético Madrid)

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik