Élet-Stílus

Az Inter Decót akarja, Vieri pénzt követel

Az Internazionale labdarúgócsapata hatmillió eurót kínál a Barcelonának a portugál Decóért. A milánói együttes Christian Vierinek is fizethet, a csatár ugyanis beperelte egykori klubját.

A Gazzetta dello Sport című olasz lap értesülése szerint a milánóiaknak Deco az első számú célpontja a nyári átigazolási időszakban, mert vele kívánják pótolni honfitársát, Luis Figót, akinek júniusban lejár a szerződése a klubnál, és Szaúd-Arábiába igazol.

Decót 2010 nyaráig köti szerződés a Barcelonához, amely egyelőre kevesli az Inter ajánlatát, mivel 20 millió eurót szeretne kapni a brazil születésű, de portugál állampolgárságú középpályásért.

Az Inter egykori játékosának, Christian Vierinek is

Színészkedésért kétmeccses eltiltás


Adriano, az Inter brazil játékosa kétmeccses eltiltást kapott azért, mert az AS Roma ellen feldobta magát a tizenhatoson belül, ezzel becsapta a bírót, aki büntetőt ítélt.

fizethet, aki kártéritési igénnyel beperelte a klubot , illetve a Telecom Italia telekommunikációs céget, mivel lehallgatták a telefonját, amikor a milánói kék-feketéknél futballozott. A korábbi válogatott csatár a klubtól kilenc, míg a vállalattól 12 milliót követel.

Massimo Moratti, az Internazionale elnöke tavaly októberben ismerte be, hogy lehallgattatta a csapattól 2005-ben távozott Vieri telefonját, s ehhez a Telecom Italiánál kapcsolatokkal rendelkező magándetektívet bízott meg. Vieri szerdán 14 hónapos kihagyás után

tért vissza a futballpályára az Atalanta színeiben.




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik