Élet-Stílus

Borsodi Liga: kiesett a Vác

A Paks egy góllal nyert szombaton a Sopron ellen a labdarúgó Borsodi Liga 26. fordulójában, és ezzel eldőlt, hogy a pénteken az Újpest ellen 3-1-es győzelmet arató Vác elbúcsúzott az első osztálytól.

A Vác bravúros diadala tulajdonképpen semmit sem ért, a Duna-parti együttes ugyanis kiesett az első osztályból, miután a szombati játéknap előtt tízpontos különbséggel a 14. helyen álló Paks győzött a vendég FC Sopron ellen. Az alacsony színvonalú mérkőzést Buzás döntötte el, a középpályás 10 méterről emelte át a vendégkapust a 86. percben, ezzel nagyon fontos

Kapcsolódó linkek:

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

pontokhoz juttatta a csapatát. Tatabányán és a Fáy utcában nem unatkoztak a nézők, hiszen potyogtak a gólok: itt nyolcszor, ott négyszer rezdült a háló…


Borsodi Liga: kiesett a Vác 1

Idilli kép a Fáy utcából (MTI)



A kiesés ellen menekülő Tatabánya az első félidőben lefutballozta a Diósgyőrt és teljesen megérdemelten jutott megnyugtató előnyhöz. A szünet után sem változott a játék képe, a hazaiak jóval veszélyesebbek voltak a kapura, igaz, a Diósgyőrnek sikerült szépítenie. Tornyi Barnabás csapata végül 5-3-re nyert. A Vasas 2007-ben először nyert saját hívei előtt: a két gólt és egy góltérő átadást jegyző Lázok vezetésével 4-0-ra intézték el a borzasztóan gyengén futballozó Zalaegerszeget, amely így lecsúszott a dobogóról. A Honvéd az utolsó előtti percben mentett pontot Pécsett, a Kaposvár pedig Vasziljevics két góljának is köszönhetően 0-1-ről fordított és nyert a REAC ellen. A listavezető Debrecen a második félidőben szűk tíz perc alatt eldöntötte a Győr elleni találkozóját (Sztojkov kétszer, Komlósi egyszer talált a kapuba), és ezzel nyolc pontra növelte az előnyét az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó MTK-val szemben.

Borsodi Liga, 26. forduló:
Tatabánya-Diósgyőr 5-3 (3-0)
Gól:
Hajdú (13., 30.), Kouemaha (36., 56.), Szilágyi (88.), ill. Simon (51.), Foxi (85., 91.)

Vasas-Zalaegerszeg 4-0 (2-0)
Gól:
Lázok (20., 70.), Németh N. (27.), Kincses Kiállítva: Molnár B. (21., ZTE)

Paks-FC Sopron 1-0 (0-0)
Gól:
Buzás (86.)

Pécs-Budapest Honvéd 1-1 (0-0)
Gól:
Lukács (47.), ill. Pomper (89.)

Kaposvár-REAC 3-1 (0-1)
Gól:
Oláh (53.), Vasziljevics (67., 70.), ill. Somorjai (17.)

Debrecen-Győr 3-0 (0-0)
Gól:
Sztojkov (66., 75., az elsőt 11-esből), Komlósi (73.)

Pénteken játszották:
Vác-Újpest FC 3-1

Vasárnapi program:
FC Fehérvár-MTK Budapest, 16:00


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik