Élet-Stílus

Lipcsei: még kiverhetjük a Vasast

Az FTC kétgólos hátrányból, idegenben igyekszik kiharcolni a négy közé kerülést a Magyar Kupában szerdán a Vasas ellen. A továbbjutás azért is fontos lenne, mert a legatyásodott klub csak a trófea, illetve a bajnoki cím megszerzése esetén juthat hozzá a T-Mobile 50 milliójához. A kupacsata kapcsán Lipcsei Pétert kérdeztük.

A két héttel ezelőtti első meccsen a Vasas – amely a Ferencváros kizárása miatt indulhatott el nyáron az élvonalban! – taktikus játékkal, megérdemelten nyert az Üllői úton a sokat hibázó zöld-fehérek ellen. Lipcsei Péter még egy tizenegyest is elpuskázott. A csapatkapitány amondó, felesleges már a múlton töprengeni, nincs mese, csapatának kétgólos hátrányból kell kiharcolni a továbbjutást.

„Az esélyünk addig él, amíg le nem fújják a visszavágót, és én nagyon bízom a két Attila, Dragóner és Tököli visszaérésében, velük sikerrel járhatunk – nyilatkozta Lipcsei Péter. A két nevezett futballista amúgy eltiltás miatt nem játszhatott a Vasas ellen az Üllői úton. „Most már a Vasasnak van több veszítenivalója, ezért mi nyugodtan játszhatunk. Nagyon remélem, mindenki átérzi a szerdai mérkőzés fontosságát, és senki sem lép majd pályára remegő lábakkal. Meg kell próbálnunk mindent, és ha így se sikerülne továbbjutnunk, akkor majd gratulálunk a Vasasnak, de erre én gondolni sem akarok…”

A FigyelőNet azon kérdésére, hogy a csapatra nem hat-e nyomasztólag az a tény, hogy a kupabúcsúval a T-Mobile 50 milliós támogatásától is elesik a klub, Lipcsei egyértelmű nemmel felelt. „A lefújás után bánkodnánk emiatt, de a pályán egyetlen játékosnak sem juthat eszébe ezen gondolkodni. Szóval ez biztosan nem nyomaszt majd senkit” – jelentette

ki a ferencvárosi csapatkapitány , aki optimistán várja a szerdán este hatkor kezdődő meccset. „Bizakodó vagyok” – mondta a honlapunknak, majd amikor tippelésre kértük, azt felelte: 3-1-re nyerünk!



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik