Élet-Stílus

Vaskó góljaival nyert az Újpest

Az Újpest Vaskó Tamás két góljának is köszönhetően 3-2-re legyőzte a Paks együttesét a labdarúgó Borsodi Liga 23. fordulójának zárómérkőzésén. A válogatott védő legutóbb, a Pécs elleni idegenbeli találkozón is eredményes volt.

Az első félidőben a hazaiak teljesen veszélytelenek voltak a kapura, míg a paksiak több nagy helyzetet is kidolgoztak, ennek ellenére egy szöglet után a lila-fehérek szerezték meg a vezetést: Vermes fejelte a kapu előterébe a labdát, Vaskó pedig közvetlen közelről a hálóba bombázott (1-0).

A fordulást követően szinte azonnal egyenlítettek a vendégek. Egy rosszul elvégzett “középkezdés-variáció” után Belényesi törhetett az újpesti kapura, majd Balaskóhoz került a labda, akit Füzi a büntetőterületen belül felvágott. A 11-est Heffler higgadtan a kapu bal oldalába helyezte (1-1). A vendéggól után megrázta magát az Újpest, és egy óra elteltével ismét hazai előnyt mutatott a kijelző. Tisza ívelt be egy szabadrúgást a vendég térfél közepéről, az előrehúzódó Vaskó pedig 7 méterről tökéletesen csúsztatott a kapu jobb oldalába (2-1).

Öt perccel a rendes játékidő vége előtt az Újpest eldöntötte a mérkőzést Tisza látványos góljával. A rendkívülien aktív támadó 35 méterre a vendég kaputól, az oldalvonalnál végzett szabadrúgást: a válogatott csatár Kovács kapust meglepve parádésan tekert a hosszú sarokba (3-1). Az utolsó pillanatokban Heffler másodszor is jól büntetett (3-2), de a meccset már nem tudta megfordítani a vendégcsapat.

Borsodi Liga, 23. forduló:
Újpest FC-Paks 3-2
Gól:
Vaskó (39., 60.), Tisza (85.), illetve Heffler (47., 90. mindkettőt 11-esből)



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik