Foci

Zidane-nal focizott a bundaügy vádlottja

Mates team (mates team)
Mates team (mates team)

Ha nem is kulcsfigurája, de mégis a magyarországi bundaügy egyik vádlottja P. Csaba egy franciaországi kispályás tornán focizott a sztárral.

A hatalmas tehetségnek induló 21 éves Ponczók Csabának az MLSZ tavaly azért vonta be a játékjogát, mert a gyanú szerint a labdarúgó a 2010 augusztusi Videoton-PFLA–FTC U19-es bajnoki meccsen próbálta befolyásolni a végeredményt.

A játékos nem hagyott fel a focival. Amatőr kispályás csapatában, a Mates Teamben vígan kergeti a labdát, hiszen csupa olyan rendezvényen vesznek részt, amely nem tartozik az MLSZ versenyrendszerébe.

Így indulhatott és nyerhette meg a Mates Team az adidas Team Five Bajnokság magyarországi döntőjét június elején és ennek köszönhetően vehetett részt a sportszergyártó által rendezett európai döntőn is Franciaországban, a Marseille közelében lévő Z5 Sportcentrumban. Z5, mint Zidane 5, hiszen a centrumot a francia labdarúgás legnagyobb sztárja hozta létre, és ha már ott volt, természetesen játszott is a gallok csapatában.

A Mates Team Facebook-oldalán található képek tanúsága szerint Ponczók, ha már ott volt, egyszer sikeresen fel is borította a világsztárt azon a meccsen, amelyen a magyar csapat 1-0-ra nyert.
Fotó: facebook.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik