Élet-Stílus

Angliából igazol a Real Madrid

Lassana Diarra a Real Madridban folytathatja a pályafutását, miután a 23 éves francia középpályás klubja, az angol Portsmouth elfogadta a királyiak ajánlatát.

A Portsmouth nem árulta el a spanyol bajnokságban címvédő Real által kínált összeget, csupán „anyagilag nagyon komoly” ajánlatként jellemzi azt. Spanyol lapok viszont úgy tudják, 10 millió euróért venné meg a királyi gárda a válogatott játékost.

Diarrát a Manchester City is kinézte magának, s állítólag többet adott volna érte, mint a Real, csakhogy a francia középpályás – aki jelenleg bokasérülése után lábadozik – a Marca című spanyol napilapnak kijelentette, hogy ő inkább Madridba szerződne.

Irány Madrid! (teamtalk.com)

Irány Madrid! (teamtalk.com)

„Amikor a királyi gárda keres, a többi érdeklődő háttérbe szorul. Egy álom válna valóra azzal, ha olyan nagy klubban játszhatnék, mint a Real – jelentette ki. Egyébként ez kizárólag rajta múlik, mivel a klubok egymás tenyerébe csaptak, már csak neki kell megegyeznie a madridiakkal. Vélhetően ezzel nem lesz gond.

Diarra – akit mai illetőségű névrokonának, a térdműtéten átesett Mahamadou Diarrának a pótlására szerződtetne a Real – a francia Le Havre csapatában kezdte profi pályafutását, majd 2005-ben a Chelsea-hez, onnan két év múlva, 2007 augusztusában az Arsenalhoz igazolt.
Öt hónappal később újra váltott, a Pompeyhoz távozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik