Élet-Stílus

Hildebrand januárban klubot vált

A Valencia német kapusának nincsen maradása. Minden bizonnyal már a januári átigazolási időszakban visszatérhet a Bundesligába Timo Hildebrand, aki hosszú hónapok óta nem kapott játéklehetőséget.

A Valencia alelnöke megerősítette azokat a híreket, hogy a 29 éves német portás a szezon végén ingyen eligazolhat. Ha a klub szeretne keresni a 4 millió euróra taksált (Transfermarkt.de) játékostól, akkor már januárban el kell adniuk.

Hildebrand a napokban a vezetőedzőjével, Unai Emery-vel, és a kapusedzővel ült le tárgyalni. A megbeszélés kézzel fogható eredmény nélkül zárult, a németnek úgy tűnik semmi esélye nincsen arra, hogy visszaküzdje magát a Valencia kezdőcsapatába. Hildebrand legutóbb augusztus 24-én, a spanyol Szuperkupa visszavágóján állt a kapuban, akkor a csapata 4-2-re kikapott a Real Madridtól.

A Bundesliga éllovasa, a Hoffenheim állítólag szívesen vinné a rutinos, a korábban a válogatottba is behívott kapust, de az 1. FC Köln és a Borussia Dortmund is kinézte magának az egykori stuttgarti hálóőrt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik