Gazdaság

HP OFFICE – Csomagküldők

Kedvezményes árú, professzionális informatikai csomagot kínál a kis- és közepes vállalatok számára a Matáv, a Hewlett Packard (HP) és a Microsoft.

Az új vállalkozások elindításánál, illetve a meglévők korszerűsítésénél alkalmazható HP Office elnevezésű számítógépes hardvert és a szoftvereket a két világcég adja. A távközlési szolgáltató ehhez mindenekelőtt egy üzleti fővonalat biztosít, az Internet-hozzáférés és -használat külső feltételeivel együtt. Ehhez társul egy negyedévente felfrissített, országos CD-telefonkönyv, egy zöld szám, valamint egy külföldről is használható hívókártya, amellyel a kiküldetésen tartózkodó vállalati alkalmazott számlakérési procedúra nélkül, a szállodai tarifáknál lényegesen olcsóbban telefonálhat haza. A csomaghoz tartozik négy szolgáltatás is: kétféle hívásátirányítás; híváskorlátozás; háromrésztvevős konferenciaszolgáltatás; valamint egy 25 ezer forint értékű “bón”, amellyel különféle készülékek vásárolhatók. Emellett jár még havonta négy darab 120 egységes telefonkártya is, amellyel az alkalmazottak a mobiltelefonálás költségénél jóval olcsóbban telefonálhatnak cégük falain kívül.

Aki a Matávval egyéves szerződést köt minderre, az a szolgáltatások egyszeri díjából jelentős kedvezményt kap, s a maradékot tizenkét havi részletben fizetheti ki. Ráadásul a távközlési vállalat a pakett minden elemének havi díjából elenged 15 százalékot.

A vállalati belső hálózatok, az Intranetek kiépítését is lehetővé tevő csomagot a HP viszonteladóitól lehet megrendelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik