Szórakozás

Berki: Nehezebb gyerekkorom volt az átlagnál

Szülei válása és édesanyja alkoholizmusa miatt már 12 évesen egyedül élt az újdonsült műsorvezető, de nagyképűségére is megvan a magyarázata.

Berki Krisztián egy új oktató videósorozatban azt állítja, hogy titokzatossága a kulcs a sikerhez. Az, hogy senki sem tudja, valójában is olyan bunkó-e, mint a tv-ben, vagy, hogy hogyan keresi meg a millióit. Szerinte ez a fajta viselkedés és nagyképűség még fiatalkorában ragadt rá, amikor tinédzserként halomra kereste magát a focipályán. 12 éves korában ugyanis felfedezte magának a Ferencváros, és onnantól kezdve önellátóvá vált egy kollégiumban élve.

Ez a váltás jól is jött számára, hiszen az élet egyre nehezebb volt alkoholista édesanyja mellett: “Nekem nehezebb volt a gyerekkorom az átlagnál. Biztos sokan nem ezt gondolják, hanem, hogy beleestem a jóba, és arisztokratikus vagy nagyon gazdag családba születtem. Ez nem így történt. Egy átlagos családba születtem, és kilencéves koromban elváltak a szüleim, aztán édesanyámnál maradtam, akinek sajnos alkoholproblémái lettek. Nem feltétlenül jó érzés az, hogy végig nézed azt, hogy a szüleid elválnak, majd pedig nagyon fiatalon, nagyon gyermekként még esetleg az egyik szülődnek, főként anyádnak alkoholproblémái vannak” – mesélte a Siker Kulcsa videójában Berki, aki jelenleg Costa Ricán tengeti mindennapjait, a TV2 új realityjének műsorvezetőjeként.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik