Szórakozás

Berki, Klapka és Zuschlag elárulja, hogyan kell milliókat csinálni

A legnagyobbak álltak össze, hogy tanácsot adjanak mindazoknak, akik sikerre vágynak. Húszezer forintért bárki megtudhatja, hogyan csináljon pénzt pénz nélkül.

Hat órás videótanfolyamon oktat a millióival kérkedő Berki Krisztián, a nyolc évet ült politikus, Zuschlag János és a milliomos üzletember, Klapka György. A Siker Kulcsa címet viselő felvételhez bárki hozzájuthat potom húszezer forintért, amiből olyan trükkök is kiderülnek, hogy hogyan lehet okosan ‘nem adót fizetni’ vagy alapítványból meggazdagodni.

Olyan alapigazságok is elhangzanak, mint: “Aki pénz nélkül nem tud pénzt csinálni, az pénzzel se tud” – vallja Klapka, amire a beszélgetést vezető, Halász Attila bőszen bólogat, sőt a videó elején a legfontosabbat is leszögezi:

“Akik tőlünk tanulnak, azok véletlenül se vágjanak olyan vállalkozásba, ami évi 10 millió forint alatti bevételt hoz. Az nem vállalkozás, dolgozni meg nem szabad.”

Persze a tévés munkáival is milliókat kereső Berki is kioszt pár jó tanácsot. Az ő szlogenje: “Nyersz vagy veszítesz?” Szerinte ezt nem csak az üzleti, de a magánéletben is meg kell kérdezni magunktól.

Az adócsalásért éveket lehúzott Zuschlag János pedig kihangsúlyozza, ő nem ad tanácsot, mindenkinek a saját meglátására bízza a dolgokat. Egyet azért kiemel: “Legyen mindenki okos és ne bukjon meg.”

Berki Natasa Zselyke összehozta a szüleit. A részletekért kattintson IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik