Szórakozás

Pamela bízik benne, hogy Berkivel újra egy család lesznek

Berki Krisztián ma reggel indult el Costa Ricára, ám a búcsú fájdalmas volt gyermeke édesanyjától.

Nem is olyan rég még nagy szavak hangoztak el Hódi Pamela szájából, aki azt állította soha többé nem akar semmit Berkitől. Szerinte ugyanis a műsorvezető megalázta családját és azt is sérelmezte, hogy nem tölt elég időt gyermekével, az egyéves Natival. A szétköltözés óta azonban nagy fordulatot vett kapcsolatuk – ami talán a kameramentes életnek is köszönhető – és kulturált emberek módjára tudnak viselkedni egymással.

Pamela a Fem3 Café műsorában mesélt arról, hogy Krisztián mennyire megváltozott és hogy reméli, a három hónapos távolléte további lendületet ad kapcsolatuknak, ugyanis szeretné, ha a jövőben újra egy család tudnának lenni.

“Hajnalban búcsúztunk el, és mindkettőnk számára fájdalmas volt. Láttam rajta, hogy őt is megviseli a dolog. Most abszolút jó a viszonyunk. Amióta külön vagyunk, azóta mintaapa és mintatárs. Többet találkozik a lányával és velem is leül, és beszélgetünk, ami nekem nagyon sokat jelent. Úgy tűnik erre volt szükségünk, ráadásul ez a három hónapos távollét is nagyon jókor jött. Sorsdöntő lesz az biztos. Bízom a Krisztiánban, és nagyon remélem, hogy normálisan fog viselkedni odakint.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik