Belföld

Katonaság, frank és egyházak [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Polgári helyett fegyvertelen katonai szolgálat lesz. Az Országgyűlés elfogadta a honvédelemről és a különleges jogrendben bevezethető intézkedésekről szóló új törvényt.
Bővebben…

Költözhet a kormány a Kossuth térről. A parlament hétfői döntése értelmében 2014. május 31-ig át kell alakítani a budapesti Kossuth Lajos teret.
Bővebben…

Szeptemberben jön a chipsadó. Az adó mértéke üdítőknél 5, energiaitaloknál 250 forint literenként, az előrecsomagolt cukrozott sütemények esetében 100, snackeknél és ételízesítőknél 200 forint kilogrammonként.
Bővebben…

A történelmi egyházak mellett azok kapnák meg az egyházi státuszt, amelyek az elmúlt 20 évben nagyon komoly társadalmi támogatottságot tudtak szerezni.
Bővebben…

Feltárulhatnak a kémügy titkai? A dokumentumok titkosításának feloldását kezdeményezi a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke. A Fidesz frakcióvezetője azonban óva int a volt titkosszolgálati vezetők ügyében rendelkezésre álló dokumentumok minősítésének feloldásától.
Bővebben…

Új történelmi csúcsra erősödött a svájci frank az euróval szemben, az arany euróban számított ára pedig minden korábbinál magasabbra emelkedett.
Bővebben…

Vidéken folytatódik a közmédiás elbocsátáshullámVidéken folytatódik a közmédiás elbocsátáshullám. Hétfőn a regionális rádiók és televíziók stúdióiban dolgozó újságírók kerültek sorra.
Bővebben…

A tömeges elbocsátások miatt 13 közmédiás szakszervezet hirdetett demonstráció-sorozatot szerdától kezdődően határozatlan időre.
Bővebben…

Budapesten is érezték a reggeli földrengést. Az előzetes adatok szerint 3,7-es erősségű földmozgás volt Magyarországon nem sokkal reggel 8 óra után.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik