Gazdaság

Üzlet&Siker szemináriumok a válság idejére

Újabb témákkal folytatódik nagy sikerű előadássorozatunk.

2009. május 5., 14 óra (regisztráció 13:30-tól)
Helyszín: Sanoma Budapest, 1037 Bp. Montevideo u. 9.
Az előadások délután 14:00 és 18:00 között zajlanak.

Vezesse cégét úgy, mint egy multi!


Üzlet&Siker szemináriumok a  válság idejére 1


Előadó: Hegedűs Zoltán, a multik szakértője.

A leépítések helyett és a költségek csökkentésén túl…

Innovatív cégvezetés a válság tükrében

Hegedűs Zoltán tavalyi nagy sikerű előadás-sorozata után ismét a vállalkozókon kíván segíteni, a multik tapasztalataival felvértezve.

Legújabb elvek, eredményes módszerek valamint konkrét példák és hasznosítható gyakorlatok a magyar kisvállalkozók számára

1) A korszerű és hatékony menedzsment fontos pillérei

  • innovatív céges stratégia és piaci módszerek
  • korszerű személyzeti politika
  • folyamatos megújulási készség

2) A pénzügyi-gazdasági válság kihívásában

  • a válság hatásai
  • a válság tanulságai
  • a kkv-k sajátságos helyzete
  • eredményes és hosszútávon is helyes válságkezelési módszerek és akciók

Az előadóról:


Hegedűs Zoltán. A British Petrol Magyarország Kft volt elnöke. A közgazdász végzettségű szakember a magyar iparban és kereskedelemben eltöltött 12 év után több mint 16 évet dolgozott nagy multinacionális cégek (Aral, BP, Castrol) nemzetközi irányító testületében, illetve helyi felsővezetésében. Oktatási tevékenységének főbb területei: korszerű értékesítési technikák, személyzetfejlesztés, vállalati filozófiák, vállalati etika, a multinacionális cégek és a kis- és középvállalatok kapcsolati rendszere.


Jelentkezzen!

Tovább az online jelentkezés adatlapra…


Az előadások egymástól függetlenek.

Az előadások délután 14:00 és 18:00 között zajlanak a Sanoma Budapest székházában (3. kerület, Montevideo u. 9.).
A kávészünetben frissítőt és aprósüteményt biztosítunk.

A parkolás a résztvevőknek a Montevideo utcai mélygarázsban ingyenes.

További információk: Juhász Péter, projektvezető – 06-20-3585155

Lezajlott szeminárium
2009. április 14., 14 óra

Hozza ki a legtöbbet üzleti kapcsolataiból!


Üzlet&Siker szemináriumok a  válság idejére 1

Előadó: Boér Tamás, professional coach.

Hozza ki a legtöbbet üzleti kapcsolataiból!

Avagy hogyan legyen nekünk is minél több személyes értékesítőnk?

Mindenki tudja, hogy „minden a kapcsolatokon múlik”. Mégis, kevesen építik tudatosan a kapcsolatrendszerüket. A szeminárium az emberi kapcsolatok fontosságát mutatja be, különös tekintettel az üzleti életben betöltött szerepükre. A résztvevők azonnal gyakorlatba ültethető kapcsolatépítő technikákkal is gazdagodhatnak.

Mottó: Az emberek azt segítik, azt ajánlják és attól vásárolnak, akit ismernek, akit kedvelnek és akiben megbíznak.

Kapcsolatok építése – de miért?

  • Mert az Élet olyan, mint egy tíz-sebességes kerékpár és a legtöbb ember azt a sebességfokozatot, amit az emberi kapcsolatok jelentenek, távolról sem használja ki;
  • Mert ahhoz, hogy életünk egyre teljesebb – és pénzben is gazdagabb – legyen, érdemes megtanulni egyre több értéket nyújtani másoknak – és ezt az emberi kapcsolatainkon keresztül tudjuk csak megtenni;
  • Mert minél több ember jóindulatát és támogatási hajlandóságát nyerjük meg, annál többen fognak segíteni – és bármilyen kiemelkedő sikerhez mások segítségére feltétlenül szükségünk van;
  • Mert üzletet ott a legkönnyebb kötni, ahol már kialakult a bizalom és bizalmat építeni csak ott lehet, ahol már létrejött valamilyen kapcsolat, tehát elemi érdekünk egyre több emberrel valamilyen kapcsolatot és utána bizalmi viszonyt kialakítani;
  • Mert Magyarországon az interperszonális bizalom nagyon alacsony, ennek fényében hatványozottan fontos a bizalom folyamatos építése mások felé;
  • Mert amikor valahol egy lehetőségre keresnek valakit, azt fogják felhívni, annak fognak előbb szólni, aki az adott lehetőséggel kapcsolatban az illetékesnek eszébe jut, mint ismert, rátermett és megbízható ember;
  • Mert ha azok, akiknek jó kapcsolataik vannak a célcsoportunk felé, ismernek, kedvelnek bennünket és megbíznak bennünk, örömmel fognak ajánlani – és a személyes ajánlás az értékesítés legolcsóbb és leghatékonyabb formája;
  • Mert egy nagyvállalatnál az informális kapcsolatokon fog múlni, hogy ki fogja megkapni az előléptetést, a lehetőséget – ezért nem elég jó munkát végezni a munkahelyen, azt meg is kell láttatni másokkal, a vállalaton belüli kapcsolatrendszerünket is építeni kell.
  • Megdöbbentő, hogy milyen sok ember éli le úgy az életét, hogy soha nem jön rá arra, hogy ahogyan érez mások iránt, az legnagyobb mértékben annak függvénye, hogy hogyan érez önmaga iránt. Ha nem vagy jóban önmagaddal, nem leszel jóban másokkal sem. ( Sidney J. Harris)

Boér Tamás professional coach, eredeti végzettségét tekintve villamosmérnök, tíz év tanácsadás és projektvezetés után váltott humán területre. Coaching diplomáját az angliai “The Coaching Academy”-n szerezte.Elkötelezett szószólója a személyes fejlődés fontosságának, amire a munkahelyek többségén nagyon kevés figyelmet fordítanak.

Az üzleti siker tekintetében kiemelten fontosnak tartja az emberi kapcsolatokat, mint egy hosszú távon rendkívül magas megtérülési arányt biztosító befektetést. Tagja a Business Network International üzleti szervezetnek, melynek küldetése az üzleti kapcsolatok építése.

Forintosítsa tudását, idejét, tapasztalatait!

Üzlet&Siker szemináriumok a  válság idejére 1

Előadó: Szalai Gabriella, képzési tanácsadó, a tanuljtanulni.hu vezetője.

Üzlet&Siker szemináriumok a  válság idejére 4

Tanulás cégvezetőként: növekedés, profit és stabilitás

Hogyan lehet a tanulást a szervezeti siker szolgálatába állítani?

Tréningekre, konferenciákra jár, de hogyan alkalmazza az ott megszerzett tudást? Hogyan biztosítsa, hogy ideje, pénze és energiája, amit a tudás megszerzésére fordít, exponenciálisan térüljön meg?

Vigyen haza gyakorlati tippeket, azonnal bevethető technikákat, és a következő tréning eredményeit már cége profitján mérje!

Járt már úgy, hogy úgy érezte, teljesen feleslegesen ment el egy konferenciára, mert nem használ semmit az elhangzottakból?

Volt már olyan tréningen, ami jónak tűnt, de visszatekintve rájött, hogy semmi változást nem hozott cége életében?

Alapigazság, hogy az egyetlen képesség, amire valaha is szüksége lesz egy cégvezetőnek: a tanulás. Ezen keresztül ugyanis minden más képesség elérhető. Nélküle pedig fizethet bármennyit is a tudásért, az eredményekben ez alig, vagy egyáltalán nem mutatkozik meg.

De a tanulásnak is vannak saját trükkjei, mint minden szakterületnek. Persze az ember tapasztalati úton szépen lassan elsajátítja ezeket – miközben fogalma sincs, hogy még csak a felszínt karcolja. Ugyanis az ügyes kis trükköket, a gyorsítókat, az alapvető technikákat Magyarországon senki nem tanítja. Pedig egy vezetőnek ez sokkal fontosabb, mint bárki másnak, hiszen ha bukik, vele együtt sokan buknak, de ha sikereket ér el, több jót tud tenni, mint bárki más.

Hogyan biztosítsa, hogy ideje, pénze és energiája, amit a tudás megszerzésére fordít, exponenciálisan térüljön meg? Vigyen haza gyakorlati tippeket, azonnal bevethető technikákat, és a következő tréning eredményeit már cége profitján mérje! Nyitott, új sikerekre éhes vezetőknek ajánljuk.

Részvételi díj: 9700 Ft+ÁFA/alkalom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik