Szórakozás

Damu adóssága, egyetemi ámokfutó, Sheen elvonón [Február – Bulvár]

A Hír24 összegyűjti az év legfontosabb bulvár híreit.

Damu Roland volt barátnőjétől kért kölcsön

A színész három évvel ezelőtt egy akkori szerelmétől kért kölcsön ötmillió forintot pár napra, de mivel elfelejtett törleszteni, a volt kedves ügyvédhez fordult. A színész a bíróságon elismerte a tartozást, és megállapodtak a visszafizetés feltételeiben is. A pletykák szerint gázsijának 33 százalékát, azaz 100 ezres nagyságrendű összeget vontak tőle minden hónapban.

Lefújta az esküvőt Nacsa Olivér

Lefújta százötven fősre tervezett nyári álomesküvőjét Nacsa Olivér. A humorista és kedvese, Zsuzsi augusztus 7-én, megismerkedésük negyedik évfordulóján mondták volna ki a boldogító igent Zsámbékon. A szerelmesek mégis inkább úgy döntöttek, hogy elhalasztják a nagy napot. Szakításról azonban szó sem volt, Olivér és Zsuzsi továbbra is egymás mellett tervezik az életüket.

Tömeggyilkosságra készült egy egyetemista

Huszonkét ember megölésére készült egy fiatal egyetemista Budapesten. Azt tervezte, hogy egy bevásárlóközpontban vagy az egyetemén lövi le áldozatait. Az elmeszakértő szerint már csak napok kérdése volt, hogy a 22 éves fiatalember akcióba lépjen. Az egyetemista vallomásában azt mondta, hogy már többször magával vitte fegyverét az egyetemre, és ő maga sem érti, miért nem gyilkolt. Összesen 22 emberrel akart végezni, mivel minden élet egy-egy szörnyű évét jelenti. A fiatalembert február 13-án előzetesbe helyezte a bíróság.

Charlie Sheen elvonóra megy
Az amerikai színész önként vonult be februárban két hétre egy rehabilitációs intézetbe, megelőző jelleggel. Sheent már tavaly karácsonykor is őrizetbe vették: akkor még felesége bántalmazása miatt. A színész állítólag késsel fenyegette meg feleségét, Brooke Muellert, akitől egy éve ikerfiai születtek.

Cristiano Ronaldót bronzba öntötték
A Real Madrid klasszisának pontos mását ábrázoló alkotást februárban helyezték el a spanyol főváros egyik terén, melyet Ronaldóról neveztek el. A szobor valójában csak pár óráig volt látható, ugyanis az óriás szobrot egy reklámfilm forgatásához használták fel. A 10 méter magas, Cristiano Ronaldót ábrázoló mű csak a reklám forgatásának idejére kapott helyet a madridi téren.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik