Szórakozás

Összeesett Bajor, Győzi tartozása, Susan Boyle az élen [Január – Bulvár]

A Hír24 összegyűjti az év legfontosabb bulvár híreit.

Otthonában lett rosszul Bajor Imre

Egy hónap kényszerpihenőre ítélte az orvos a színészt, aki idegileg és fizikailag is kimerült. A Heti hetes sztárja rettenetese megijedt, mikor saját otthonában esett össze, és belátta: a jövőben le kell állnia. Úgy döntött: visszavesz a tempóból, és jobban odafigyel az egészségére.

Tornaórán állt le a kisfiú szíve

A 12 éves jászberényi kisfiú a tesiórán lett rosszul és állt meg a szíve. A gyerekek épp az úgynevezett ötperces futást gyakorolták. Egy perc futás után egy perc pihenő következett. A szerencsétlenül járt fiú eközben leült, majd hirtelen eldőlt. A mentők a riasztás után hat perccel az iskolába értek, de ekkor már nem dobogott a fiú szíve. A gyerek vérkeringését 15 perc alatt sikerült újraindítani és az iskola udvarán landoló mentőhelikopter szállította a fővárosi Heim Pál Gyermekkórházba. A 72 órás megfigyelési periódus lejárta után azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Győzike milliókkal tartozik az APEH-nek

Az év eleji adóslista szerint Gáspár Győző még mindig nem egyenlítette ki többmilliós tartozását az adóhatóság felé. A showman és neje továbbra is szerepel a 180 napnál régebben és legalább 10 millió forinttal tartozó magánszemélyek névsorában, ami annyit jelent, hogy a Gáspár család több mint húszmilliós adótartozást halmozott fel.

Újra szól a Bumeráng

Boros Lajos–Bochkor Gábor páros végre aláírta a szerződést, így január 18-tól legalább két évig jelentkezik majd reggelente a NeoFm-en a Bumeráng. Természetesen a csapat harmadik tagja, Voga János is ott lesz majd a stúdióban, ahogy a Bumeráng eddigi háttérmunkáját végző egész stáb is, akiket az új rádió szintén leszerződtet.

Susan Boyle albuma az év lemeze

Susan Boyle albumából kelt el a legtöbb 2009-ben Nagy-Britanniában. A tavaly felfedezett skót háziasszony I Dreamed A Dream címet viselő albumából 1,5 millió darabot adtak el hat hét alatt. Lady Gaga duplázott: Poker Face című kislemeze 800 ezer példányban kelt el a szigetországban, ami a második helyre volt elegendő, a Just Dance című kislemeze pedig harmadik helyen végzett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik