Foci

Rossz hír a Barcának: Messi heteket hagy ki

lionel messi (lionel messi, )
lionel messi (lionel messi, )

Két-három hétig nem játszhat Lionel Messi, a spanyol bajnok FC Barcelona futballsztárja, aki szombaton, az Almería elleni idegenbeli mérkőzésen megsérült, és a 29. percben lecserélték.

Az argentin csatár a 2-0-ra megnyert meccsen eredményes volt a 21. percben, majd nemsokára jelezte: combfájdalmai miatt nem tudja folytatni a játékot. Később többször is mutatták a kispadon, ahol mosolygósan figyelte a társak játékát, azt lehetett hinni, hogy nem olyan komoly a sérülése.


Érdekes lesz, mire megy Messi nélkül a Barcelona
Fotó: AFP

A klub honlapján megjelent közlemény szerint ugyanakkor a vasárnapi vizsgálatok során kiderült, hogy két-három hetet biztosan ki kell hagynia. A spanyolországi hírek szerint egy korábbi sérülése újult ki, amelyet még az Atlético Madrid elleni Szuperkupa-dönőben szedett össze. A Barca azt a párharcot megnyerte, az idegenbeli 1-1 után hazai pályán 0-0-át ért el a Matracosok ellen a gránátvörös-kék csapat.

A katalán együttes kedden Bajnokok Ligája-találkozót játszik a skót Celtic Glasgow otthonában, és Lionel Messinek jövő vasárnap a Real Valladolid elleni bajnokit is ki kell hagynia. A válogatott meccsek miatti szünet után, október 19-én viszont már várhatóan pályára léphet az Osasuna ellen.

Videó – A szombati meccs góljai:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik