Nagyvilág

Újabb fertőzöttek, igazi gettómilliomos, kitiltott zöldségek [Hírösszefoglaló – Külföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.

Traktorok százai vették blokád alá Szerbiát. A gazdák azt nehezményezik, hogy a kormány – ígérete ellenére – nem emeli a mezőgazdasági támogatásokat.
Bővebben…

Valóban gettómilliomossá vált egy férfi a Fülöp-szigeteken: a nyomorogva élő szerencsefia 356,5 millió pezót (több mint 1,5 milliárd forint) nyert a lottón.
Bővebben…

Elfogták bin Laden egyik cinkosát. A NATO nem hozta nyilvánosságra a férfi nevét, mindössze annyit árult még el, hogy az északi Balkh tartományban egy katonai műveletben csaptak le rá.
Bővebben…

2009-ben Belgrádban, Szerbia fővárosában nyirokrák miatt kezelték Ratko Mladicot, a háborús bűnökkel vádolt boszniai szerb extábornokot – mondta csütörtökön a férfi ügyvédje.
Bővebben…

Kisfiúk megrontásával vádolnak egy francia exminisztert. A párizsi ügyészség vizsgálatával párhuzamosan Marokkóban két civil szervezet ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.
Bővebben…

Mintegy 200-270, Tunéziából Európába tartó menekültnek nyoma veszett a Földközi-tengeren, miután hajótörést szenvedtek – adta hírül csütörtökön a TAP tunéziai állami hírügynökség.
Bővebben…

Csütörtök délelőtti adatok szerint a Robert Koch országos járványügyi intézet csaknem 2400 fertőzött, illetve gyanús személyt regisztrált. Az áldozatok száma előző estéhez képest nem változott, a járvány eddig 16 halottat követelt, közülük 14 nő.
Bővebben…

Moszkva kitiltotta az uniós zöldségeket. Oroszország a németországi járványhelyzettel indokolta az EU-ból származó zöldségek importjának betiltását.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik