Belföld

Kiakadt EP, szétvágott gránát és elfogadott alkotmánytervezet [Hírösszefoglaló – Belföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb belföldi híreit.

Hende Csaba szerint húsz különböző bűncselekményt tártak fel a Zrínyi Kommunikációs Kft.-nél az átvilágítás során a szakemberek, ezért a legfőbb ügyészhez fordult.

Bővebben…

Egyelőre kérdéses, fenn kell-e tartani a Tolna megyei Medinán a három úgynevezett “réskitöltő” radarszázadot, ha itt építik meg végül a harmadik NATO-lokátort. A Népszabadság szerint ez a helyszín jóval alacsonyabban fekszik ugyanis, mint a Zengő vagy a Tubes.
Bővebben…

A sok “kis” néhány százmilliós tételből állt össze az ország gazdasági kifosztása, ezeket összeadva rálelhetünk a költségvetésből hiányzó milliárdokra – mondta a Magyar Hírlapnak adott interjújában az elszámoltatási kormánybiztos.
Bővebben…

Nagy valószínűséggel egy 47 kilogrammos, második világháborús tüzérségi rombológránát szétvágása közben történt a robbanás hétfőn annál a zalaegerszegi családi háznál, ahol egy férfi meghalt, fia pedig súlyos sérüléseket szenvedett – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
Bővebben…

A pesti megyeháza sajtófőnöke szerint a tények és lehetőségek alapján egyértelművé vált, hogy az 1724 gondozott ellátását akkor is meg lehet oldani, ha a HunGast Kft. a szociális intézményekben is leáll a főzéssel –mondta a sajtófőnök. A szolgáltató jelezte: szombaton segítenek ellátni a Pest megyei szociális intézmények bentlakóit.
Bővebben…

A Fidesz szerint hazug az Európai Parlament médiatörvényről szóló határozata. Az MSZP szerint viszont komolyan kell venni az elmarasztalást. Az LMP pedig úgy véli: a magyar médiatörvény messze nem európai.
Bővebben…

Megtárgyalta és elfogadta a Fidesz-KDNP-frakciószövetség csütörtöki ülésén a kormánypárti képviselőcsoport alkotmányszövegező bizottsága által elkészített alaptörvény-tervezetet – közölte a Fidesz frakcióvezetője.
Bővebben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik