Foci

Zárkózik a Villarreal, döntetlen a rangadón

A kiesés elől menekülő Villarreal a Sevilla otthonában aratta első idei idegenbeli győzelmét a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

Tavaly még a Bajnokok Ligájában szerepelt a Villarreal, idén viszont már nem tudja megismételni korábbi formáját, és jelenleg a Primera Division második felének végén tanyázik.

A múlt heti fordulóban a Gijon ellen már 3-0-s győzelemmel jelezte a Sárga Tengeralattjárónak becézett csapat, hogy nem gondolja komolyan a kiesést, most pedig idegenbeli sikerrel mutatta meg, hogy focizni sem felejtett el. Az ellenfél ugyanis a Sevilla csapata volt.

A 11. helyen álló csapat elleni 2-1-es győzelemmel maradt ugyan a 18. a Villarreal, de most már csak két pont választja el a 14. helytől.

A további mérkőzéseken a 19. Gijon 1-1-et játszott a 10. Osasunával, míg a Zaragoza eltékozolta előnyét és hazai pályán szenvedett vereséget a Rayo Vallecanótól.

A vasárnap rangadóján a mostanság remek formában lévő Atletico Madrid gól nélküli döntetlent játszott a Barcelonával a kupában 1-1-re végző Valenciával.

Eredmények – spanyol bajnokság
Sporting Gijon – Osasuna 1-1
gólszerzők: Carmelo (33.), illetve Lekic (77.)
Sevilla – Villarreal 1-2
gólszerzők: Navas (33.), illetve Valero (20.), Camuns (80.)
piros lap: Oriol (90.)
Real Zaragoza – Rayo Vallecano 1-2
gólszerzők: Postiga (33.), illetve Costa (75.), Michu (82.)
Atletico Madrid – Valencia 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik