Belföld

Forradalom a televíziózásban

A VIASAT3 televíziócsatorna május 12-én este nyolckor megkezdi a "BÁR" című televíziósorozat sugárzását. A 10 héten át tartó, minden nap fél órás adással jelentkező produkció műfaja - a Magyarországon újdonságnak számító - "reality show" minden idők egyik legsikeresebb televíziós programja szerte a világon. A forgatás idejére, vagyis május 12-től 10 teljes héten át, a budapesti Andrássy úti Fashion Cafe nyitott stúdióvá változik, ahová bárki bemehet, találkozhat a versenyzőkkel (azaz a bár személyzetével) - utóbb pedig viszontláthatja magát a műsorban.

A forgatás idejére, vagyis május 12-től 10 teljes héten át, a budapesti Andrássy úti Fashion Cafe nyitott stúdióvá változik, ahová bárki bemehet, találkozhat a versenyzőkkel (azaz a bár személyzetével) – utóbb pedig viszontláthatja magát a műsorban.
A forgatás idejére, vagyis május 12-től 10 teljes héten át, a budapesti Andrássy úti Fashion Cafe nyitott stúdióvá változik, ahová bárki bemehet, találkozhat a versenyzőkkel (azaz a bár személyzetével) – utóbb pedig viszontláthatja magát a műsorban.
A VIASAT3 műsorában a nézők 11 versenyző életét követhetik, akik egy budapesti lakásban élnek összezárva, és mindeközben még egy kávéházat is üzemeltetnek közösen. A versenyzők száma hétről hétre fogyatkozik, a kiesőkről a nézők és a résztvevők is szavazhatnak. A fődíj, amelyet az utolsónak maradt játékos hazavihet: 5 millió forint.

Dr. Pártos Ferenc, a VIASAT3 vezérigazgatója elmondta: egyedülálló vállalkozásról van szó, hiszen Magyarországon eddig senki sem készített több, mint két hónapon át tartó, 24 órás (részben élő) non-stop tévéshow-t. Olyan televíziós sorozat ez, amelynek eseményeit a nézők folyamatosan, online nyomon követhetik az interneten is.

Ebben a műsorban valóban “Minden lehetséges” – még az is ami sehol másutt nem. Minden helyzetet az élet produkál – ezért semmi sem jósolható meg előre. Hétköznapi emberek válhatnak sztárrá, és bárki, aki a Bárba belép, maga is része, szereplője lesz a show-nak.

További különlegesség, hogy a magyar viszonyok között jelentős költségvetésűnek számító produkciót egy feltörekvő tévétársaság állítja elő. A BÁR-t most műsorára tűző, a svéd MTG-médiacsoporthoz tartozó VIASAT3 kereskedelmi televíziós csatorna 2000 karácsonyán kezdte meg működését Magyarországon. Három hónappal az indulást követően a csatorna szinte berobbant a hazai televíziózásba, jelenleg 2%-os kereskedelmi részesedéssel és országosan 45 százalékos lefedettséggel rendelkezik.

A VIASAT3 a magyar közönség számára olyan minőségi szórakozást nyújt, amely eddig csak a tematikus csatornák előfizetésével volt hozzáférhető. 2001 elejétől magyarországi stúdiókban folyamatosan készülnek saját műsorai is. Világsztárok, nagy sikerű mozifilmek, új sorozatok, felnőtt műsorok nyújtanak szórakozást a nézőknek a nap 24 órájában, magyar nyelven. Célja kiegészíteni és bővíteni a másik két kereskedelmi csatorna által kínált választékot, valamint lefedni a piacon meglévő hiányt.

További információ:

Farkas Annamária
PR/promóciós igazgató
VIASAT3
Tel: 453-4575
Fax: 453-4576

Ajánlott videó

Olvasói sztorik