Belföld

A Coca-Cola Magyarország folytatja a marketing képzési támogatásokat

Ma kezdődik a második Coca-Cola Integrált Marketing Workshop a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai karán. A gyakorlatorientált képzésre idén is közel 200 felsőoktatási hallgató jelentkezését fogadták el a szervezők. A workshop ingyenes.

A Coca-Cola Magyarország másodszor hirdette meg a Coca-Cola Integrált Marketing Workshopot a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai karán. A három napos workshopra az ország 12 egyeteméről és főiskolájáról közel kétszáz marketing szakirányos diák érkezett.
A képzés célja, hogy a diákok a már megszerzett magas szintű elméleti marketingtudásukat olyan gyakorlati ismeretekkel egészítsék ki, amelyek megszerzésére az intézményes oktatás keretei között csak ritkán van lehetőség.
Az első két napon a Coca-Cola Magyarország vezetői és meghívott szakemberek tartanak előadásokat. Ezt követően a már összesorsolt csapatok a kiadott esettanulmányon dolgoznak. Lehetőségük nyílik konzultációra is. A harmadik napra a 10 fős csapatoknak egy meghatározott kategóriájú üdítőital magyar piacra való bevezetésének integrált marketing tervét kell elkészíteniük és prezentálniuk. A prezentációs bizottságokban a Coca-Cola Magyarország szakemberei egyetemi és főiskolai oktatók, valamint a vezető médiumok képviselői foglalnak helyet.
“A Coca-Cola Magyarország negyedik éve támogatja a hazai marketingképzést saját oktatási programokkal. A 115 éves múltú cég sikeres története során összegyűjtött szaktudását szeretné annak a fiatal generációnak átadni, akik közül a jövő gazdasági és marketing szakemberei kerülnek ki. Évről évre több diák jelentkezik ezekre a szakmai programokra, ami azt mutatja nekünk, hogy talán tényleg sikerül értéket adnunk. Hisz minden országban, ahol jelen vagyunk, szeretnénk, ha eredményeinkből a helyi közösségnek juttathatnánk, méghozzá oly módon, ami számukra értéket jelent és teremt.” – fogalmazott Horváth Magyary Nóra a Coca-Cola Magyarország közkapcsolati és kommunikációs igazgatója.

További információ:
Horváth Magyary Nóra
Coca-Cola Magyarország
közkapcsolati és kommunikációs igazgató
Tel: 06/24/500-568

Ajánlott videó

Olvasói sztorik