Nagyvilág

140 kocsi rohant egymásba – videó

baleset (baleset)
baleset (baleset)

Legalább két halálos áldozata, és nagyjából száz sérültje volt a súlyos tömegbalesetnek, ami a nagy ködben történt egy amerikai autópályán.

A baleset a hálaadás ünnepének reggelén történt Texasban. Az első karambol helyi idő szerint nagyjából háromnegyed kilenckor történt, amit újabb és újabb balesetek követtek a sűrű ködben – jelentette a CNN. A végére már majdnem 150 autó, teherautó és kamion csúszott egymásban az autópályán, ahol mindkét irányban történtek ütközések.

A tömegbalesetben két ember vesztette életét. A hatvanas éveikben járó áldozatok egy autóban utaztak, amelybe egy kamion rohant bele. A sérültek száma a beszámolók szerint több mint száz volt, akik közül legalább nyolcvanat kellett kórházba szállítani. Tíz sérült volt súlyos, illetve kritikus állapotban.

A baleset miatt az egyik irányba szinte egész nap le volt zárva az autópálya, és a másik irányba tartó útszakaszon is több órán át szünetelt a közlekedés. Az összetört autók nagyjából három kilométer hosszan álltak az úton.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik