Belföld

KX-FL503 lézerfax másoló funkciókkal és beépített telefonnal

A Panasonic KX-FL503 többfunkciós lézerfax elegáns megoldást kínál a kis munkacsoportok és az otthoni irodák igényeinek kielégítésére. A készülék a kompakt kialakításnak és sokrétű funkcionalitásának köszönhetően helytakarékos.

A KX-FL503 10 oldal/perces nyomtatási sebessége biztosítja, hogy Önnek akkor sem kell hosszan várakoznia a nyomtatásra, ha egy több oldalas faxüzenetet kapott. A 600 dpi-s felbontás rendkívül jó minőségű faxnyomatok, és másolatok készítését teszi lehetővé normál papíron. Elfelejtett papírt tenni a tálcába? Kifogyott a festékkazetta? Nem probléma, készüléke 2 Mbyte-os memóriája akár 170 oldal tárolására is képes.

Körfaxok küldése esetén különösen hasznos lehet a készülék 120 oldalas adási kapacitása. Elég, ha csupán egyszer olvassa be a memóriába a többoldalas dokumentumokat, majd akár 60 címre is automatikusan tovább tudja őket küldeni. A fax használatát és programozását nagymértékben leegyszerűsítő beállítótárcsának köszönhetően a tárolt számok előhívása gyerekjáték. A felhasználónak csupán ki kell választania a kívánt nevet a száz telefonszám eltárolására képes telefonkönyvből, és a Start gomb megnyomásával máris elindíthatja a fax- vagy a telefonhívást. A beállítótárcsa szintén hasznos segítség az új telefonszámok és nevek elmentésénél, a készülék programozásánál illetve a menürendszerben való lépkedésnél.

A készülék másolóként is rengeteg kényelmi funkciót kínál. A felhasználó 50 százalékkal kicsinyítheti, illetve 200 százalékra nagyíthatja dokumentumait. Többoldalas anyagokról akár 99 másolatot is készíthet, és ezek rendezve kerülnek nyomtatásra, így szükségtelen a munka- és időigényes kézi dokumentumrendezés.

A beépített telefon szintén a modern felhasználói igényeket hivatott kielégíteni. Külső telefonnal vagy üzenetrögzítővel kiegészítve a komponens valódi kommunikációs központként működhet. A hívófélazonosítás szolgáltatás előfizetése esetén a kijelzőn megjelennek a hívás adatai (időpont, név vagy telefonszám).

A kellékanyagok nem igényelnek gyakori cserét. A festékkazetta 2000, a dobegység pedig 6000 oldal nyomtatását teszi lehetővé, míg a papírtálca 150 oldal tárolására képes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik