Belföld

Harry Potter varázslatos matrica börze

A Coca-Cola Magyarország 2002. február 24-én Harry Potter matricagyűjtő cserebere napot szervez a Lurdy Házban a Lurdy Színpadon.

A gyerekek a hathetes Harry Potter matricagyűjtő promóció során megszerzett és több példányban meglévő képeiket a még hiányzókra cserélhetik, és ha szerencséjük van, a poszter üres helyeit kedvenc történetük ismert alakjai töltik ki.

A Coca-Cola Magyarország 2002. január 4. és február 17. között Harry Potter matricagyűjtő akciót szervezett. A hathetes játékban a gyerekek az összegyűjtött matricákat Coca-Cola matricagyűjtő poszterekre ragaszthatták, amelyet a játék során kaptak. A Coca-Cola a promóciós játék befejeztével a Harry Potter matricagyűjtő cserebere napon lehetőséget teremt a gyerekeknek arra, hogy kedvenc történetük még hiányzó alakjai is felkerülhessenek a poszterre. A Harry Potter matrica cserebere 2002. február 24-én 11-15 óráig lesz a Lurdy Házban a Lurdy Színpadon (Budapest, IX., Mester utca és Könyves Kálmán körút sarok).

A promóciós játékban a 600 ezer db kétszer 2 literes visszaváltható Coca-Cola palack vett részt. A csomagokban egyenként 2 db fényes, 3 dimenziós és 3 db hagyományos Coca-Cola Harry Potter matrica volt. A játék helyszínein az akciós kiszerelést vásárlók között sorsjegyeket osztottak szét, amelyeket több mint 50 ezren dobtak be a gyűjtőládákba. A sorsolás 2002. március 20-án lesz. A szerencsés nyertesek 2002. júniusában egy csodálatos utazást nyernek a Harry Potter film helyszínéül szolgáló kastélyba, ahol a tehetséges varázslótanonc világával ismerkedhetnek meg.

A Coca-Cola nemzetközi szinten támogatta a Harry Potter és a Bölcsek Köve című filmet. Magyarországon, mint az Olvasás Éve aranyfokozatú támogatója, több olvasást népszerűsítő programot szervezett. A tavaly szeptemberben elindult Coca-Cola Csodavár Turnén, amely az ország 13 városába látogatott el, könyvgyűjtést rendeztek, ahova a látogatók “kinőtt” vagy több példányban meglévő köteteiket hozták el. Novemberben az Educatio 2001 szakkiállításon a Coca-Cola saját standdal volt jelen. Itt szintén rengeteg könyv gyűlt össze, amelyeket a Coca-Cola Magyarország a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak juttatott el. A Coca-Cola Magyarország Harry Potter varázslatos matrica börzéje azokat várja, akiknek örömet szerez az olvasás és a mozi élménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik