Belföld

Öltöny utalványra

Az élelmiszer és ajándék utalványok forgalmazása után új, ruházati jegyek értékesítését kezdi meg Magyarország piacvezető, utalványokat forgalmazó cége, a Ticket Restaurant Kft.

A Top Fashion néven forgalomba kerülő utalványokkal, hasonlóan a többihez, a természetbeni juttatásokra vonatkozó előnyöket használhatják ki. Egy cég adott nettó összeg kifizetésekor 20-30 százalékos költségmegtakarítást érhet el utalvány formájában. A dolgozók is, mintegy 35 százalékkal nagyobb nettó összeget kaphatnak, mint készpénz fizetés esetén. A ruházati utalványok másik előnye: a cégek ily módon gondoskodhatnak arról, hogy dolgozóik garantáltan mindig jólöltözöttek legyenek.
Koszmovszky-Pellet Laurent, a Ticket ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a két éve forgalmazott Top Prémium ajándékutalványok sikere ösztönözte az a francia Accor csoporthoz tartozó céget az új ruházati utalványok bevezetésére.
A Ticket Restaurant Magyarországon 1993 óta van jelen utalványszolgáltatásaival, étkezési-, melegétel és Top Prémium utalványait már 500 ezer ember használja, s több mint 14 ezer üzletben válthatják be. Forgalmuk napjainkban meghaladta az évi 10 milliárd forintot. A ruházati utalványok forgalmát ez évre fél milliárd forintra tervezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik