Szórakozás

Gájer Bálint kiakadt: hullaházba kívánták

A Voice második helyezettje tudja, a tehetségkutató sokat lendíthet karrierjén, ám a rosszindulatú Facebook-kommenteket nem tudja feldolgozni.

Gájer tudja megfizethetetlen ismertséget hozott neki a tehetségkutató, és igyekszik a lehető legtöbbet profitálni belőle, így a koncertek kedvéért még az énektanításról is lemondott, pedig a műsor előtt leginkább abból élt – tudta meg a Bors. 

A napilappal Bálint a félelmeit és fájdalmait is megosztotta: “Az én közönségem nem a bugyijukat feldobáló tinédzser lányokból áll, ahhoz több slágert kéne énekelnem. Hozzám egyszerűen közelebb áll a swing és a big band. Bízom benne, hogy néhány hónapon belül lesz lemezem, és az is ebben a stílusban szólal majd meg.” 

Bálint az ismertség negatív oldaláról is beszélt. Az énekes tegnap szembesült életében először azzal, hogy egy kommentelő szó szerint a halálát kívánja, annyira utálja. “Megdöbbentem, amikor megláttam a Facebook-oldalamon azt a hozzászólást, hogy „én a hullaházba szavaztalak volna” – mesélte felháborodva. 

Nem is tudtam hirtelen, hogy mit lehet reagálni egy ilyen ostoba megjegyzésre. Kaptam már az életem során negatív kritikát, de azt hiszem, ez mindennek az alja volt. Nem bírtam ki, hogy ne válaszoljak az illetőnek, és csak annyit kérdeztem tőle, hogy minek jön a rajongói oldalamra, ha nem szeret? Nem hagyom, hogy az ilyen alakok elriasszanak attól, hogy megvalósítsam az álmaimat.

(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik