Szórakozás

Pál Dénes az év hangja

Pal-Denes(210x140)(2).jpg (Pál Dénes)
Pal-Denes(210x140)(2).jpg (Pál Dénes)

Bejött a papírforma: az igéző szemű fiú nyerte a Voice-t.

Döntőjéhez érkezett pénteken este a Voice. Nyitásként a mestereik méltatták a versenyzőiket: Mező Misi elmondta, biztos benne, hogy Pál Dénes nyeri a versenyt – így is lett -, Caramel kijelentette, reméli Gájer Bálint állhat a dobogó legfelső fokára, Malek Andrea szerint Nádor Dávid elérte, amit akart, azzal, hogy a legjobb négy közé került, Somló Tamás pedig volt versenyzőjéről, Husnullina Regináról emlékezett meg, majd – jobb híján – hozzátette, „hajrá Viktor!”. 

Gájer Bálint az inkább modellként ismert Dukai Reginával énekelt duettet: utóbbi – legalábbis a facebookos kommentelők szerint – nem biztos, hogy átment volna a meghallgatásokon. Mező Misi ennek ellenére dicsérte a közös produkciót, sőt, össze is boronálta Bálintot a lánnyal, Caramelnek szintét tetszett a duett, kiváltképp az, hogy a fiú – mondván – úriember és nem próbált a lány fölé kerekedni.

Weisz Viktor Szulák Andreával állt színpadra Katona Klári Nagy találkozás című dalával. Somló Tamás rezignálttá vált az előadás alatt, duettpartnere szerint a fiú nagy erénye a természetesség. Nádor Dávid Bangó Margittal énekelt. A fiú elárulta, duettpartneréhez hasonlóan ő is roma vérrel büszkélkedhet, ugyanis Szakcsi Lakatos-leszármazott, innen a zenei véna. Mező Misi kijelentette, számára Bangó Margit az atyaúristen, Dávidot pedig – a produkciót hallva – rögtön tiszteletbeli romává avatta, Andi pedig szavazásra buzdította a nézőket. 

Szinetár Dórát kapta duettpartneréül az átható tekintetű Pál Dénes. A páros a Color legendás Féltelek című lírai dalát énekelte el. Caramel szerint ezúttal hamis volt a döntős, és nem érezte az erőt az előadásában. Hozzátette, őt bizony nem érdekli Dénes híresen szép szeme, Mező Misi szabadkozott egy sort, miszerint a fiú nem tehet róla, hogy ilyen vonzó, “tessék, kérem a hangjára figyelni”, Szinetár pedig úgy véli, azért csodás Dénes szeme, mert jókat gondol és mindemellett vicces fiú is. 

(Fotó: tv2.hu)

A szólódalok sorát Somló Tamás énekese, Weisz Viktor nyitotta. Mező Misi és Caramel szerint jobban állnak a fiúnak a magyar dalok, Malek szerint pedig éppen az a bámulatos, hogy a srác bármit megold, amit “elé tesznek”.  Gájer Bálint igazi showman, jelentette ki Andi,  Mező Misi pedig hipertehetségesnek tartja a swingénekes fiút. Caramel örült, hogy a dobok mögé is beülő Nádor Dávid új arcát mutatta meg ezúttal, Mező Misinek ez kicsit sok volt, túl direkt. Egy Tom Jones-slágerrel, napszemüvegben állt színpadra Pál Dénes. Andi szerint ez nagy geg volt, a szépszeműtől, Caramelnek is bejött a produkció: „Mintha most énekeltél volna a legjobban” – értékelte. Somló szakmai kritikája szerint Dénessel egy a baj, jobban szeretik a nők, mint őt. 

A harmadik körben a versenyzők saját mesterükkel álltak színpadra egy-egy duett erejéig. Weisz Viktor és Somló Tamás az Annyi mindent nem szerettem még LGT-örökzöldet énekelte. A döntős arról beszélt, néhány éve még csak álmodott efféle produkcióról, az ősz mester szerint Viktornak kellene nyernie a Voice-t, aki kis híján leénekelte őt a duettben. Malek Andrea és Nádor Dávid Diana Ross és Lionel Richie lírai dalával, az Endless Love-val, Pál Dénes Mező Misivel a Magna cum Laude Vidéki sanzonjával lépett fel, Caramel és Gájer Bálint pedig az egykori Megasztár-győztes mester Jelenés című szerzeményét adta elő.

A Voice döntőjében a negyedik helyezést Weisz Viktor érte el. „Nála az akarás átment az éneklés örömébe. Ez egy közhasznú társadalmi társasjáték” – értékelte versenyzőjét Somló. A harmadik Nádor Dávid lett, a második helyen pedig Gájer Bálint végzett. Persze, bejött a papírforma, a Voice győztese Pál Dénes lett. Gratulálunk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik