Szórakozás

Lakatos Márk is leszólta Malek pontyruháját

A műsor stylistja és a nézők egybehangzó véleménye szerint óriási halnak öltözött Malek a Voice utolsó adására.

Malek Andrea és Nádor Dávid voice-os duettje megosztotta a nézőket, abban azonban szinte mindenki egyetértett, hogy a mester akarva sem bújhatott volna előnytelenebb ruhába.

“Szegény Malek Andi úgy nézett ki abban a ruhában,mint egy kövér hal” – olvasható a műsor Facebook oldalán, ahol több ehhez hasonló vélemény található: 
“Még szerencse, hogy nem divatbemutatóra jöttünk össze, mert Andi és a ruha nagyon nem kompatibilis! De micsoda hangja van ennek a nőnek. Csodálatos volt”,  “Stylist csere minimum, Shrekné aktiválva lett”.

Malek öltözéke mellett a Voice stylistja, Lakatos Márk sem tudott elmenni szó nélkül, és gyorsan leszögezte, nem az ő fejéből pattant ki Andi péntek esti outfitje.

“Bár én vagyok a műsor stylistja, nem titok, hogy Andrea ragaszkodott a saját tervezőjéhez, Makány Mártához. Számomra nem volt presztízskérdés, Márta is tudhatja, hogy nem a hiúság beszél belőlem, én egyszerűen csak azért dolgozom, hogy minél előnyösebben nézzen ki egy problémás alkatú nő. Az ő együttműködésük péntek este azonban nem hozta meg azt az eredményt amit elvártunk volna. A helyzet az, hogy Andreának van egy hibás képe a saját alakjáról. Azt hiszi, hogy ha van pocakja és feneke, akkor azt egy szűk ruhába bele kell passzírozni, mert a bő ruha kövéríti. Ha cuppanósra magára szűkíttet, azt képzeli, hogy jól fog neki állni, de sajnos nagyon rosszul állt. Fura elképzelése van a saját testéről és alkatáról, tegnap este is a lehető legrosszabb dolgokat erőltette. Amikor elkezdtünk dolgozni, még reményteli volt a helyzet, a kemény vonalas ruhákat részesítette előnyben, a bőrt, a szőrmét. Meggyőződésem, hogy Márta keze is meg volt kötve Malek esetében. Tudok arról, hogy ez a ruha nem így volt megtervezve, lezserebbnek készült. Flitteres anyagból nem csinálunk cuppanós ruhát, csak tökéletes alakú nőre. Biztos vagyok benne, hogy a ruhapróbán szűkíttette magára, aminek az lett a következménye, hogy úgy nézett ki, mint egy ponty” – nyilatkozta a Borsnak a hamarosan A Nagy Duettben éneklő Lakatos, aki sálas és kabátos kreációiért szintén nem kevés kritikát kapott a tehetségkutató ideje alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik