Szórakozás

Alekosz kiütéses győzelmet aratott Gombi ellen

Dávid ezúttal nem győzte le Góliátot, a szavazók 71%-a az Okostojást akarta a Villa falain belül tudni.

Gombi szerdán úgy döntött, végre megméretteti magát, hogy kiderüljön, van-e helye a Villában, ezért az általa legerősebbnek tartott villalakóra, Alekoszra tette a zöld kendőt, hogy vele küzdjön meg a bennmaradásért.

Bár a valóságshow-hősök korábban azt ígérték, hogy a szombat este két barát párbajáról fog szólni, a hangulat a luxusbörtönhöz hasonlóan a stúdióban is feszült volt: a rajongótáborok folyamatos bekiabálásától szinte alig hallották egymást a versenyzők.

Gombi mellett a nézők döntése alapján a másik Szépfiú, Jerzy, Alekosz mellett pedig jó barátja, Éva kampányolt a Villában. Félig-meddig bejött a Törtető korábbi jóslata, a VV-játékosok többsége a volt chippendale-táncost várta vissza, a Villa csődörének nevét csupán Éva és Anikó mondta. A nézők azonban teljesen más véleményen voltak, a szavazók 71%-a úgy döntött, hogy Alekosz folytassa a versenyt. de furcsa módon a görög fiú nem örült, és azt mondogatta hevesen gesztikulálva Gombinak, hogy „kellett ez?” Láthatóan mérges volt, hogy lakótársa „kiejtette magát” a döntésével. Alekosz még a Villába vezető kapuban is Gombit ünnepeltette. A kukkolóshow hatodik kiesője így Gombi lett, aki Lacitól búcsúzott el.

AJÁNLOTT LINKEK:

ALEKOSZ 71 SZÁZALÉKKAL MAGA ALÁ GYŰRTE GOMBIT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik